Oud penningmeester Paul Eggermont overleden.

In de nacht van 15 op 16 december 2016 is in Ermelo de oud penningmeester van SHIB overleden.Hij leed aan een ernstige agressieve aandoening. In de jaren 2006 tot eind 2009 beheerde hij de financiën van onze organisatie. In die tijd werd ondermeer Welcome Home Nursery van Antoinet Pule gerealiseerd. We herinneren ons Paul als accurate, betrouwbare penningmeester, die niet op de voorgrond trad. Tijdens zijn bezoeken aan Zuid Afrika ondersteunde hij de organisaties daar met zijn financiele adviezen.

We zijn dankbaar voor wat God ons in hem gegeven heeft.
Ons gebed gaat uit naar God voor zijn vrouw en kinderen en kleinkinderen. We vragen dat ze mogen ervaren dat God ze draagt, in het bijzonder in deze dagen.
Openbaring 14: 13 Ik hoorde een stem uit de hemel zeggen: ‘Schrijf op: “Gelukkig zijn zij die vanaf nu in de Heer sterven.”‘ En de Geest beaamt: ‘Zij mogen uitrusten van hun inspanningen, want hun daden vergezellen hen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch