Op safari!

Vanochtend is het vroeg opgestaan geblazen. Half vijf worden we gewekt om ons binnen een half uur klaar te maken en in de bus te stappen voor de safari. Met slapende koppen en complete dekbedden stappen we de bus in. Zowel binnen als buiten is het donker. Over de hobbelende wegen rijden we richting het safaripark. Tijdens de rit genieten sommige van ons nog even van de mooie zonsopgang, terwijl andere snurkend verder dromen.

Na anderhalf uur rijden, komen we aan bij park Bakubung. Met twee safari-jeeps gaan we om acht uur het park in. In no-time spotten we de eerste moeder neushoorn met een kleintje. Gedurende de drie uur durende reis zien we ook meerdere olifanten (van vijf meter afstand), giraffen, zebra’s, gnoes, antilopen, zeearenden, nijlpaarden en meerdere exotische vogels. Het is volop genieten geblazen en we lijken wel een stelletje Chinezen met alle spiegelreflexcamera’s. Onze gidsen vertellen ons tijdens de rit verschillende interessante feitjes over het park, de beesten en de natuur.

 

Na de rit stoppen we om even te eten van onze meegenomen (broodje worst & hamburger). Lekker ongezond, maar wel ontzettend lekker. Daarna nemen we een kijkje bij een aantal souvenirkraampjes waar sommige van ons nog een aandenken kopen, na eerst een hoop af te dingen.

 

Op de terugweg stoppen we even bij de Choppies om inkopen te doen voor de Hollandse avond, waar de groep gebruik van maakt, om de laatste chips, cola, koekjes, snoepjes, chocolade, ijsjes en andere lekkers in te slaan. Kwart over drie komen we moe en voldaan terug bij De Witte Duif. De rest van de middag zijn we vrij om te zwemmen, chillen en uit te rusten, zodat we de laatste twee dagen nog even kunnen knallen!

 

Wij kijken terug op een enorm geslaagde en ontspannen dag.

 

 

Krista Zwart: Dumela familie, alles gaat prima hier. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan een wildpark, echt gaaf! Nog een paar nachtjes en dan kom ik verslag doen. Dikke kus aan jullie XX

 

Sanne van den Broek: Hey allemaal! De tijd vliegt voorbij en voor ik het weet ben ik weer in Nederland. Intussen nog meer mooie ervaringen opgedaan en indrukwekkende mensen ontmoet. De safari vandaag was super! Wat een mooi land is Zuid-Afrika. Ik ga nog een paar dagen genieten hier. See you soon! Liefs Sanne.

 

Geriëlle Kous: Lieve mama, papa, Hester, Daniek, Rick en aanhang. Met mij gaat het goed. Ik heb het erg naar mijn zin, waardoor de tijd erg snel gaat. Vandaag heb ik een leuke dag gehad in het safaripark. Ik vind het bijzonder om te zien dat de kinderen hier zo snel tevreden zijn met de kleinste dingen. Alvast gefeliciteerd Rick! Ik ben je niet vergeten ;). Ik mis jullie wel en tot gauw. Liefs Geert.

 

Marc van der Boon: Heej allemaal, baie dankie voor al jullie lieve & leuke berichtjes. Het is super leuk om die elke dag te lezen. Het gaat goed met mij. De tijd gaat ontzettend snel! Het is bijzonder om op deze manier een ander te kunnen helpen en zo ook God’s liefde te laten zien en uit te delen. Vandaag zijn we op safari geweest. Super gaaf om o.a. olifanten van zo dichtbij te zien. Morgen nog een dag bouw en donderdag kinderwerk met Rianne. Nog even genieten dus. Tot zaterdag! (Ik mis jullie wel met jou, Marjolijn, in het bijzonder!) Liefs Marc.

 

Rianne Bakkenes: Dumela allemaal, bedankt voor de berichtjes. Het is hier heel erg leuk, met mij gaat het goed! Ik heb al veel bijzondere en lieve kindjes ontmoet. Tot snel! Liefs Rianne.

 

Ps. Celine: bedankt voor je berichtje, de volgende keer gaan we samen ^^

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch