Veilig thuis

thmbNa twee prachtige weken is de groep volwassenen vanuit Zuid-Afrika weer veilig thuis gekomen. Afgelopen zaterdag was het moment dat alle thuisblijvers hun geliefden weer in de armen kon sluiten, op Schiphol of thuis.

Wat waren het twee goede weken. Er is veel werk verzet, er is gebouwd, er zijn shacks opgeknapt, er is veel kinderwerk gedaan en nog veel meer! Wat een verandering voor de mensen daar, maar ook voor de deelnemers zal het een verandering betekenen. Een reis als deze doet iets met je.

Op Schiphol was het natuurlijk feest. Familie en vrienden, spandoeken, en een afvaardiging van het bestuur van SHIB. Welkom thuis!


Dank aan God dat Hij heeft gezorgd, dank aan alle deelnemers en de reisleiding en dank aan de thuisblijvers voor hun support!

Veilig thuis Veilig thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch