Kennismaken met Zuid-Afrika

Kennismaken met Zuid-AfrikaNa een lange en vermoeiende reisdag komen we om drie (!) uur ‘s nachts aan op onze verblijfplaats. Hier worden we ontvangen door onze gastheer en –vrouw, Wouter en Cheryl. Zij hebben een heerlijke maaltijd klaargemaakt zodat we met een volle maag kunnen gaan slapen. Voor sommige mensen is het een korte nacht en voor de anderen een lange nacht. Maar één ding is zeker: Iedereen wordt wakker met een prachtig uitzicht.

Om 12 uur hebben we een gezamenlijke lunch. Na de lunch vertrekken we met de bus naar een natuurpark.  Onderweg komen we een aantal zebra’s en een kameelpaarden (het Zuid-Afrikaanse woord voor giraffen) tegen. Aangekomen bij het park worden we allemaal bang gemaakt voor de slangen die we tegen kunnen komen. Onder leiding van een gids maken we een mooie wandeling door het landschap van Zuid-Afrika.

Na een schitterende, drie uur durende, wandeling zijn de beentjes weer aardig uitgeput. Gelukkig staat er ‘s avonds bij Wouter en Cheryl een heerlijke maaltijd voor ons klaar.

Kortom: de bedden liggen heerlijk, het eten is goed en de omgeving is prachtig!

Een hele dikke verjaardagskus van Lisette voor Manuel! Fijne dag vandaag! 🙂

Groepsfoto

 

Comments are closed.

nl_NLDutch