Donateurwerver gezocht

SDonateurwerver gezochtHIB heeft nieuwe donateurs nodig. Mensen die ons werk een warm hart toedragen en die ons willen helpen met het werk onder de allerarmsten van Zuid-Afrika door middel van het geven van een structurele of eenmalige gift.

Om deze donateurs te werven zijn we op zoek naar iemand die ons wil helpen. Ben je commercieel, communicatief goed vaardig, heb je hart voor je medemens in Zuid-Afrika én heb je af en toe wat tijd over? Dan ben jij misschien de donateurwerver die wij zoeken!

Je gaat dit werk als vrijwilliger doen, net zoals alle andere mensen die bij SHIB betrokken zijn. Hoe je deze vrijwilligersjob gaat invullen bepaal je voor het grootste gedeelte zelf. Net zoals het aantal uren dat je erin steekt.

Ook als je niet zeker weet of je binnen het profiel past, of als je iemand anders kent waarvan je denkt dat hij of zij er geschikt voor is, ontvangen we graag je reactie. Mail naar info@shib.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch