70 mensen waagden de dans

70 mensen waagden de dansMooi jurkje of spijkerbroek…, een goede conditie of niet…, losse heupen of stijve hark… Op de Salsaavond, georganiseerd door de jongeren van de reis deze zomer, maakte het niets uit! Ook al heeft niet iedereen ervaring, maar liefst rond de 70 mensen die de dans waagden!


Dansen is leuk! In Afrika zit ook dans en beweging en toevallig zitten er een aantal dansfanaten in de SHIB groep dit jaar, dus was een dansworkshop een leuk idee voor een geldinzamelactie. De Meerwaarde stelde de prachtige aula ter  beschikking, waarin we een prachtige dansvloer konden maken. Dansschool Annemieke heeft haar professionele bijdrage geleverd door ons te sponsoren met het instuderen van Salsa! Annemieke zelf was aanwezig en heeft een toples gegeven en ook een prachtige dans voorgedragen. Ze kan op een eenvoudige manier uitleg geven en mensen mee nemen. We zijn haar heel erg dankbaar. Wellicht komen er nog nieuwe dansdeelnemers voor school uit voort!

We begonnen de avond met koffie en thee. Daarna was er een welkom en informatiespeach over SHIB door Gabriëlle van de Beek. Hillene Hendriks introduceerde dansdocente Annemieke en danspartner Marcel. En Annemieke nam het over.  Halverwege de avond hadden we een pauze (echt nodig!) met een hapje en een drankje, supergoed verzorgd door een aantal Shibbers. Toen kregen we een kleine dansshow van Annemieke en hadden weer les. De meesten hebben echt heel veel geleerd. Er was ook een dansstel die als beste danskoppel uit de bus kwam.

Het was een gezellige boel. Er is heel veel gelachen. Er was veel plezier en saamhorigheid! Dat beloofd wat in Zuid-Afrika. We zijn erg dankbaar voor het gebruik van de Meerwaarde en voor de les en betrokkenheid van Dansschool Annemieke! Wie interesse heeft in een paar lessen, kijk op dansschoolannemieke.nl

Heel erg bedankt iedereen die mee gedanst hebben en daarmee SHIB gesteund hebben!

 

70 mensen waagden de dans 70 mensen waagden de dans 70 mensen waagden de dans 70 mensen waagden de dans 70 mensen waagden de dans

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch