Gezellig druk bij Sporten voor Afrika

‘s Morgens vroeg staan de eerste deelnemers te trappelen om zich in te schrijven. Bij het inschrijven is het een gezellige drukte. Er zijn meer deelnemers dan we verwachten, om precies te zijn 174. Om tien uur gaan we van start!

De mountainbikers kunnen kiezen uit 25 of 50 km, sommigen switchen halverwege nog. De hardlopers hebben de keuze uit 5 of 10 km. De wandelaars hebben geen keuze, zij lopen 12.7 km.  Om tien uur lijkt het slecht weer te worden, maar de rest van de dag werkt het weer goed mee om er een geslaagde dag van te maken.  Na veel afgelaste tochten deze winter konden we gewoon van start!

De eerste hardlopers zijn vroeg terug en drinken een lekker bakje koffie. Langzamerhand komen van alle kanten mensen terug en wordt ook het eten geserveerd. Na een gezellige, heerlijke maaltijd gaan de sporters weer huiswaarts. De deelnemers komen vanuit het hele land.

Dankzij alle hulp, tijdens de voorbereiding en op de dag zelf , is het Sporten voor Afrika opnieuw een groot succes geworden. Iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze dag, heel erg bedankt. In het bijzonder het organisatie comité, bedankt voor het vele werk door jullie verzet. Ook alle sponsoren voor jullie steun. Het was super!!!!

Volgend jaar hopen we deze actie opnieuw te organiseren! Op 12 maart 2011 is er weer een mogelijkheid om te mountainbiken, hardlopen of wandelen, houdt deze dag vast vrij in uw agenda!

Bedankt namens het organisatie comité;

Alie Heuver, Henk Wernsen, Jan Kruitbos, Dirk van Vliet, Hennie Bokhorst, Frans van de Stroet, Marthe van de Stroet en alle vrijwilligers.

Uitslag hardlopen


Voor meer foto’s van Sporten voor Afrika klikt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch