Tuinieren voor Afrika

Onder de bezielende leiding van Job hebben een aantal bikkels zaterdag 6 februari de tuin van de firma Dokter leeggehaald.

Het was nog even spannend of het weer deze mooie klus zou verpesten, maar gelukkig was het niet te koud. Om 9 uur zijn ze aan de slag gegaan en om een uur of 3 was de klus geklaard. Stenen rapen, stuiken sjorren, boompjes uitgraven kortom er is weer heel erg hard gewerkt! En dat werd  zeer gewaardeerd door directeur Bert Dokter, die zelfs op frikadellen trakteerde.

Gilbert, Marjolein, Marsha, Suus, Koos, Tom, Wouter, Anne, Camille, Sjoerd, en Jenny hebben op deze manier weer een mooi bedrag verdiend voor de reis naar Zuid Afrika van de zomer. Heeft u ook een klus voor ons? Meldt het via het klus-formulier! Alle klussen, groot en klein zijn welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch