Afscheid nemen, een beetje dubbel

Na de gezellige bonte avond van gisteren was het vanmorgen lekker dat we ietsje langer op bed konden blijven. Natuurlijk zijn er altijd een paar vroege vogels die de zonsopgang nog een laatste keer willen zien en er dus tijdig uit zijn. Na het laatste goede-morgen-gesprek om 7:00uur (wat iedereen gaat missen) stond het ontbijt om 7:30uur voor ons klaar. Gebakken spek met ei en brood, een goede start.

Na het afscheid nemen op ‘die Witte Duif’ vertrokken we om 9:00 uur naar de souveniersmarkt. Op het moment van schrijven zijn we op het vliegveld O.R. Tambo in Johannesburg en kijken we terug op twee heel bijzondere weken met een fantastische groep mensen. Er is veel werk verzet op de bouw en voor veel mensen hebben we shacks iets beter mogen maken. Nog veel meer kinderen hebben een mooie tijd gehad en aandachtig geluisterd naar de Bijbelverhalen die ‘onze’ Andries op indrukwekkende wijze kon overbrengen.

We nemen allemaal veel verhalen en indrukken mee van alles wat we gezien en beleefd hebben. Bovenal is de dankbaarheid naar God groot. Hij was als een schild om ons heen om ons te beschermen, als een dak boven ons hoofd en ons fundament waarop we mochten staan.

Morgenochtend hopen we jullie allemaal weer in gezondheid te ontmoeten.
Hartelijke groet namens de groep SHIB oktober 2023.

René en Angelique van der Boon
Reisleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch