Start REISBLOG 2023okt

Als de groep in Zuid-Afrika is, komen hier de dagverslagen met foto’s.

We snappen dat het thuisfront graag foto’s en verhalen wil zien, en vooral wil weten of het goed gaat. We doen onze best om hier aan tegemoet te komen. Houd er echter rekening mee dat in Zuid-Afrika tijdens zo’n project niet alles even makkelijk loopt als we hier gewend zouden zijn.

Wist je dat jullie berichtjes bij de dagverslagen kunnen achterlaten? Die worden aan het einde van de volgende dag geprint en aan de deelnemers gegeven als ze terugkomen van bouw, kinderwerk en shackrepair.

Je kunt onderaan dit bericht alvast oefenen hoe dit werkt. Bijvoorbeeld handig om je gegevens op te slaan zodat je dat niet aldoor opnieuw hoeft intoetsen. Gebruik je eigen voor- en achternaam zodat ‘jouw’ deelnemer jouw berichtjes ook herkent en snel kan vinden.

Belangrijk voor je eerste berichtje: er is helaas een stevige spam-blocker nodig. Dat betekent dat we veelal handmatig e-mailadressen moeten goedkeuren (whitelisten). Dus als je je reactie niet ziet, wacht even af, want minimaal elke dag kijken we er naar. Mocht je dan toch twijfelen, kijk eerst of je geen woorden gebruikt die als ‘niet netjes’ kunnen worden geïnterpreteerd door de spam-blocker, en neem anders contact op met project@shib.nl

BELANGRIJKE DATA & TIJDEN

Teambuilding (of -afbraak)

04 okt 19:30: uitzwaaiavond vanuit De Burcht, Van Schothorststraat 24, 3772 AX Barneveld

05 okt 17:40 BA443 AMS -> LHR 18:55
05 okt 20:05 BA055 LHR -> JNB 07:05 (6 okt)
06 okt 08:00 Busreis naar de Witte Duif (3 uur)

20 okt 19:20 BA056 JNB -> LHR 06:30 (21 okt)
21 okt 08:30 BA432 LHR -> AMS 10:00
21 okt 10:30 jullie mogen ze opwachten en meenemen naar huis

33 Responses to “Start REISBLOG 2023okt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch