Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw 2.0

De dag begon weer met een strak blauwe lucht. Na gewekt te zijn door Wim, begon onze dag weer met een lekker ontbijt. De yoghurt ontbrak helaas, maar de scrambled egg was wel weer van de partij. Na het ontbijt maakten we ons klaar voor de tocht naar beneden, waar de busjes op ons te wachten stonden om ieder naar de juiste locatie te brengen. 

Uit ons groepje gingen Chananja, Iris, Dani en Myrthe naar de bouw. We hebben de zijkant met de deuren en ramen als open plekken op gelijke hoogte gemetseld met de lange zijde, 1 meter hoog. De structuur is nu duidelijker te zien, waardoor het echt al op een gebouw met kamers begint te lijken. We hebben ook weer stenen gesjouwd naar de juiste plekken, zodat we konden beginnen/verder gaan met het tweede deel van het gebouw. De Afrikaanse bouwvakkers genoten vandaag extra van hun pauzes, waardoor het tempo af en toe wat lager lag. Terugkijkend zijn we blij dat we toch nog een aantal lagen hebben kunnen metselen, en vooruitgang hebben geboekt.

Nathan heeft van ons groepje vandaag een shack verbeterd. Het opstarten ging wat moeilijk, we waren met veel en de meesten wisten niet zo goed waar ze moesten beginnen. We begonnen met teer de gaten in de shack dicht te maken. Toen we dat hadden gedaan hebben we de muren die verbeterd moesten worden eruit gehaald, en er nieuwe voor in de plaats gezet. Hierbij was wat oponthoud, er moesten nog nieuwe platen gehaald worden, dus dat duurde even. Het was ook nog even lastig met het ophangen van de platen, maar uiteindelijk is het met z’n allen gelukt. De mensen waren heel blij en dankbaar met het resultaat, dus het was zeker de moeite waard!

Jorike was vandaag bij het kinderwerk, we hebben de kinderen bij de shack die gerepareerd werd opgehaald om mee te gaan, vervolgens stroomden er meer kinderen naar ons toe. We hebben samen onder een boom gezeten voor wat schaduw, en waren van plan om een Bijbelverhaal te vertellen, maar het boekje was vergeten in de bus. We zijn daarom gelijk gaan knutselen, wat de kinderen geweldig vonden. Ook hebben we ballonnen voor ze opgeblazen en met ze gespeeld. We vonden het heel gezellig en hebben de kinderen weer een leuke dag bezorgd.

Iris 

Hoi, hoi ik vond het super leuk om jullie berichtjes te lezen op de vorige blog. Ik heb de afgelopen dagen naast bouw ook kinderwerk en shack repair mogen doen.  Dit vond ik super leuk en mooi om te doen en te zien. Het shack repair was voor mij even opstarten, maar uiteindelijk vond ik het heel mooi om te zien hoe dankbaar de mensen waren. Het kinderwerk vond ik super leuk, om met die kinderen bezig te zijn. Papa, ik denk dat je jaloers zal zijn naar de dieren die we hebben gezien. Ik heb het dus helemaal naar mijn zin hier, maar stiekem heb ook wel zin om jullie weer te zien. Groetjes Iris. 

Myrthe 

Hey moppiesss, Ik mis jullie echt heel erg en heb zoveel zin om met jullie bij te praten, hou me maar een beetje op de hoogte via de blog ;). Ils welke dag heb jij je date met D? Hoop dat het leuk was/ wordt. Doe je ook ff groetjes aan Lars? Juultje was de nacht van betekenis ook leuk? Hoorde al kort dat je beetje moe was, wat heb je allemaal gedaan? Timon heeft sowieso gewonnen met schaken, hoef ik niet eens te vragen. En steef al in het diepe zonder kurk, ik ben super trots. Papa en mama beter vergeten jullie me vrijdag niet op te halen op schiphol, de tijd staat vast wel in de app, niet te laat komen. En oma, superlief berichtje! Ik mis u en opa ook erg, en lyd ook, gezellig gelogeerd mop! Hier is het wel heel leuk, kinderwerk en bouw allebei wel, wel erg warm. Zaterdag hadden we safari, heel mooi om al die dieren te zien, volgens mij waren we in hetzelfde park als jullie, opa en oma. Mis jullie xxxxx myrthe.

Chananja

Heyyy, Wat leuk om van jullie te horen! Joachim heel veel succes morgen met fietsen en Gian lekker aan het strijden hoor, goed bezig! Pap succes weer met werken morgen en mama fijne vakantie en doe de groetje aan oma. Gister ben ik op safari geweest en ik heb speciaal voor jou Abe hele mooie foto’s van de dieren. Hier heb ik het heel erg naar me zin, vandaag weer gemetseld en morgen weer lekker kinderwerk, ik heb er heel veel zin in! Ik ben wel een beetje moe want de dagen zijn lang en we zijn druk bezig de hele dag, maar ik ben wel lekker bruin geworden! Ik heb heel veel zin om jullie vrijdag weer te zien!! Kusjes chananja

Jorike

Heyyy allemaal daar was ik weer met onze blog. Vandaag heb ik ’s ochtends heb ik geholpen bij het verbeteren van een shack. Ik heb een paar schroefjes er in geboord een gaatjes gedicht? Ben je trots Marc? : ) ’s middags mocht ik weer kinderwerk doen dit was echt weer ontzettend leuk. Ik vertel jullie als ik weer terug ben. En Renske hoe is het in Londen? Heb je een beetje lekker weer? Geniet er van en ik wil alles horen als ik weer thuis ben! Anouk, vind je je bril een beetje lekker zitten? Dank u wel voor de berichtjes Opa, oma, Ome Hans en Tante Leini. Wat leuk Anneliese dat jij ook met een zelfde soort reis mee ben geweest ik vond je berichtje heel leuk! En naar de rest die geschreven heeft heel erg bedankt ik lees alle berichtjes! Liefs, Jorike 

Dani

Hallo allemaal, enorm bedankt voor al jullie leuke en lieve berichtjes! Echt super nice om van zoveel mensen iets langs te zien komen! Ik heb het hier nog steeds enorm naar mijn zin en kan enorm genieten van het werk wat we doen, het weer en alle mensen hier. We hebben echt een super gezellige groep, wat de reis alleen maar nog leuker maakt. Goed om te horen dat we hebben gewonnen met korfbal (A1 en D2)!! Ik hoop dat jullie me inmiddels al wel een beetje missen, ik mis het korfbal namelijk wel haha. Oh, dat missen geldt btw ook voor alle andere vrienden en familie hoor ?. Groetjesss en tot snel, Dani

Nathan

Heyy, wat leuk om jullie berichten te lezen. Ik heb het hier nog steeds naar m’n zin en het blijft gezellig. Ik hoorde ook dat we nu bomen hebben in de tuin, dus ben wel benieuwd welke het zijn geworden. Ik zie er ook al wel weer naar uit om weer in mijn eigen bed te slapen en om jouw eten te eten mam. Ik hoor wel weer van jullie. Groetjess, Nathan

Hein en Susanne

De dagen gaan erg snel. We zien de laatste dag al dichterbij komen. Het doet ons goed om te zien dat de groep geniet! En tegelijkertijd zijn ze redelijk moe ? Voor iedereen is twee weken lang genoeg. Ondanks alle hobbels en het harde werken blijft de inzet erg goed! Jullie kinderen zijn echte toppers! Fijn om twee weken zo met ze bezig te zijn. 

68 Responses to “Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw 2.0

 • Margriet Hooghiemstra
  12 maanden ago

  Hey lieve Lieske

  Wat ben je een bouwbikkel aan het worden zeg! Ik zie je telkens weer aan de arbeid daar! Ik ben ook benieuwd hoe je het kinderwerk vindt. En natuurlijk naar al je verhalen, over de Safari, het leven daar en natuurlijk de zonsopkomsten en -ondergangen. Tijd om dat er te komen delen hoor! Maar voor nu: Geniet er nog even goed van, het is voorbij voor je het weet.
  Liefs mam

 • Lieve lieke

  Leef je nog?

  Kus, papa

 • Goed om te lezen dat de groep nog steeds volop geniet.
  Lekker bezig Iris en Sanne.
  Nog een paar mooie dagen gewenst.

  Groeten Rico

 • Hoi jorike ik ben trots op je en dat betekent dat je je ijgen fiets lamp kan vervangen 🙂 wij zijn van dag leker wezen bowlen anouk heeft 5 van de 7 potjes gewonen mama 1 en ik ook 1 veel plezier en zodra ik je zie weet ik gelijk wat ik moet doen je plaggen veel succes nog
  Groetjes Marc

 • Geline van de Fliert
  12 maanden ago

  Hee lieve Wilanda! Wat gaan die dagen snel hè? Mooi gezongen in de zwarte kerk en nu ook op safari, zo vet!! Hopelijk kan je deze week eindelijk gaan werken aan de shacks. En al veel Klaverjassen gespeeld met Jan? Jammer dat je al super bruin bent, maar ik had me hierop al voorbereid helaas.. wel blij voor je hoor ?
  Dani, ik moet toch ook zeggen: wat een modellenfoto die laatste! Ik zou m opsturen naar Vogue!!
  En zijn jullie trouwens toevallig langs mijn prachtige bouwwerk geweest daarzo? Ben benieuwd!!
  Geniet ervan & tot snel pannie en favo zwager
  Groetjessss Geline

 • Sonja van Kruistum
  12 maanden ago

  Lieve Dani,
  Zó leuk en fijn om (eindelijk) ook weer even een berichtje van jou zelf te kunnen lezen! Je hebt het dus nog steeds erg goed naar je zin. Daar ben ik blij om! En op de foto zie ik dat je goed bezig bent en al lekker bruin bent geworden. Ga zo door en blijf samen genieten met volle teugen!
  Liefs, Mams

 • Bob en Wendy, hoe is het met jullie? Lekker aan het klussen, nou en of? Zo te lezen zijn jullie ook lekker aan het genieten daar! Nog veel plezier en succes de laatste paar dagen en tot snel!

  Groetjes,
  Dineke

 • Hoi Norah!
  Ziet er super gaaf uit allemaal en hopelijk heb je het naar je zin!
  Groetjes Iris en Maaike
  ?

 • Jo de weervrouw
  12 maanden ago

  Hi Ruben,
  Achter de wolken schijnt altijd de zon! Leuk om weer wat te horen, al kan ik niet wachten om je te spreken Ruben! Ben zo benieuwd wat je vindt van daar en wat je opvalt! Kan niet wachten om de foto’s te zien (had ik eigenlijk al gemeld dat die foto’s van die vliegtuigen er zeker af mogen?). Wat betreft het weer is het hier koud maar wel een zonnetje met wolken. Daar in koster zal het 20-30 graden meer zijn! Ruben heb je de andere brieven al geopend? Ik hoop je snel weer is te spotten op de foto’s!

  XX weervrouw Jo

 • hoi lieve Anna,

  Wat gaat het toch snel..al weer maandagavond…nog een paar dagen te gaan. We zijn ontzettend benieuwd naar al je verhalen. Ik zag op de foto dat je je mooie afrikabroek zondag aan had. mooi hoor!
  Wij zijn vandaag teruggekomen van het vriendenweekend, en hebben daar ook naar jullie leuke blogs en foto’s gekeken. nu lekker vakantie.
  Nou nog even een paar dagen aan de slag, en dan weer op naar Nedeland. geniet er nog even van.
  groetjes en dikke knuffel van ons

 • Hay norah H
  Leuk om jullie foto”ste te zien en verhalen te lezen !! Gisteren je verhaal gelezen ,gezellige boel bij jullie .ik kijk uit naar je verhalen als je weer in Voorthuizen ben.tot dan enliefs van oma.

 • Janine van der Meij
  12 maanden ago

  @ Karlijn
  Ik ben onder de indruk van de spin! Heb toevallig op de heenweg HP2 gekeken met Brent. Foto? Verder probeer ik een voorstelling te maken van jullie dagen daar. Het gaat nu snel. Voor je het weet sta je weer op Schiphol en lig je weer in je eigen bedje te slapen!

  Morgen (dinsdag) gaan we weer lekker skiën! We hebben perfect weer! Strak blauwe lucht en het zonnetje schijnt, niet te koud, maar de pistes blijven mooi… heerlijk dus!

  Dikke kus
  Mama

 • Hé Iris! Leuk om weer een berichtje van jou te lezen! Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt! Je maakt in een korte tijd heel veel mee. Geniet van alles wat je nog mag/gaat doen! ?‍♀️

 • Ha Jorike
  Jij maakt vrienjes als ik de foto zie, hoe was de Safari?
  Echt gaaf wat je daar allemaal mee maakt.
  Een reis om nooit te vergeten, en mooi om op terug te zien.
  Zet je genietertje maar wijd open ?
  Groetjes ome Hans

 • Annie van Kruistum
  12 maanden ago

  Hoi Dani. Super gaaf al die berichtjes.
  Ik vind het zo leuk om ze allemaal te lezen!
  Wat zal je straks veel te vertellen hebben!
  Geniet nog lekker en groetjes ook aan Wilanda.

 • Hoi Tijmen, volgens mij gaat het allemaal wel prima bij jullie. De temperatuur bij jullie zou me hier ook wel bevallen?! Kan je het slepen met stenen een beetje volhouden? Dat is werk wat je niet gewent bent…. Fijn dat het met de groep goed klikt. Bijzonder ook om zo een zwarte kerkdienst een keer meegemaakt te hebben. Dan gaat het er bij ons toch wel wat anders aan toe. Geniet nog van de komende dagen. Marije komt je op Schiphol vrijdag ophalen. Groet Papa

 • Hoi broer!!
  Ik hoop dat je het daar leuk hebt en je niet al te moe bent ? mis je je games al? ??
  We missen je heel erg en zijn blij dat je vrijdag weer naar huis komt ??
  Zullen een zak chips voor je overhouden hoor ?
  Veel plezier met al die schattige kindjes ?
  Je zal wel heeeeeel bruin zijn #jaloers
  Groetjes Je allerliefste zusje Emma ❤️

 • Hoi Joas,
  Emma heeft hierboven je naam vergeten oepssss
  Dit is een berichtje van je aardigste leukste coolste broertje ooit ??? Bart natuurlijk!!!
  Ik heb lekker vakantie en vandaag met chiem gespeeld. Emma heeft geshopt met mama in Amersfoort. Vanavond heb ik de handstand gedaan, knap hè (niet gelukt)
  We gaan je vrijdag ophalen bij het vliegveld, ik heb er super zin in! Ik hoop dat jij het ook weer fijn vind om naar huis te komen. Ben benieuwd wat je allemaal hebt meegemaakt.
  Kun je gelijk naar het nieuwe huis kijken. Jippie ?
  Jip moet erg huilen dat je er niet bent.. haha grapje!!

  Tot vrijdag!!! Dikke stoei van B
  A
  R
  T

  • Danielle van Laar
   12 maanden ago

   He Nannepan,
   Even een verlaat berichtje…we werden geblocked?
   Yes een berichtje van jou ❤️❤️❤️
   Fijn dat het goed gaat en je geniet van wat je ziet en doet. Ik moest goed kijken om je te herkennen op de foto…zo bruin??
   Lief dat je foto’s voor Abe hebt gemaakt. Hij zal er vast veel ober weten. Vandaag heb ik ons gordijn opgehangen, we slapen dus niet meer met een doos?
   Joachim heeft heel veel kilometers gefietst en wilde zelfs niet meer schaatsen. Hij is 1x gevallen, toen hij stil stond ?
   Abe heeft de hele dag gewerkt en droomt van een nieuw spel…vanavond hebben papa en ik met Ane het spel Poorters van Noeuwstad gespeeld. En ik heb zowaar gewonnen. Dat kwam wel omdat we eerder zijn gestopt, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag heb ik een konijn voor Ard gekocht, morgen is hij jarig. Een heuse Lotharinger. Vast niet zo bijzonder als een olifant, maar wel leuk.
   Hé moppie…veel.plezier en geniet nog even extra goed van alles!! Love you en dikke kus namens ons allen.
   En oma hoopt mee naar Schiphol te komen?
   Dag lieve Nan…
   Lieve groet,
   P, m, G, J en A

 • Hoi lieve Sanne, goed aan het werk zien we op de foto’s. Heb je veel dieren gezien op safari? En ik lverwacht dat jij op de kar mee mocht op de terugweg of heb je al helemaal geen last meer van je knie. Geniet nog even van het bouwen, het kinderwerk en alle belevenissen.
  Groeten en dikke knuffel papa en mama

 • Marianne van de Heg
  12 maanden ago

  Hej Ruben,
  Wat een werk verzetten jullie elke dag! Denk dat je hier ook prima kunt helpen met de bouw over een paar weken. Of kun je geen steen meer zien?
  Morgen ga ik je kamer bewoonbaar maken, dat is nu een soort dropbox van alles wat we nog niet kwijt kunnen. Zal wel raar thuis komen zijn. We tellen wel af hoor, tot vrijdag!! Mis je ?
  Liefs

 • Hoi Mylène,
  Hier een berichtje van je lievelings broer.
  Ik weet eigenlijks niet wat ik moet schrijven.
  Ik zie je vrijdag wel.
  Xander

 • Hey Joas!

  Nog een paar dagen er tegenaan! Heel veel succes en plezier ;). Ben blij dat ik niet thuis bent.. want je zult wel afschuwelijk bruin zijn. Ben ook wel benieuwd of de digitale detox heeft gewerkt.

  Xx laura
  (Ik heb al 2 maanden geen zon gezien..)

 • Hé Mylène,
  Wat een lap tekst had dat broertje van je…
  Hopelijk is het je gelukt om foto’s te maken, is wat anders dan met je mobiel hè. Had ik wel gezegd dat je met dat toestel ook kan inzoomen? Nou ja, heb je nu ook niets meer aan.
  Hier alles z’n gewone gangetje. Ik heb wel gelachen om dat stukje van jullie groepje, dat jullie door gemetseld hadden waar een deur moest komen. Nog maar ff wachten om de bouw in te gaan. Hopelijk ben je niet al te moe. Of doe je daar overdag ook gewoon een middag dutje? Misschien samen met Sofie haha, die is daar toch ook van?
  Heel veel plezier de laatste dagen.
  Kus van mam.

 • Heej lieve Nien, hoe is het daar? Heb je genoten van de safari? Je had toch wel je verrekijker mee? Leuk dat iedereen berichtjes stuurt; ik zag ook Naama (en Kim) voorbij komen. En wat gaat de tijd snel. Veel plezier nog even! Dikke kus en ily

 • Lieve Loïs,

  Wat gaan de dagen snel hé, nog een paar dagen knallen en dan moet je alweer naar huis. Wij kijken er erg naar uit! Elias mag morgen op gesprek komen bij de Plus, hopelijk mag hij snel aan de slag.
  Je kamer is helemaal klaar, we zijn benieuwd wat je ervan gaat vinden. Vanochtend waren de ramen hier helemaal bevroren en vannacht verwachtten ze -4gr. Dus geniet nog even van het warme weer, wij leggen je jas alvast klaar 😛

  Dikke kus van ons allemaal
  Papa, mama, je bijna collega, Suus en Tobias

 • Hoi lieve Joas
  Super leuk om mee te lezen wat jullie daar allemaal doen!!
  Wij zullen blij zijn als je weer thuis bent hoor Joas !
  Maar super stoer en mooi dat jullie je inzetten voor deze bevolking.
  We wensen je nog een paar mooie dagen en voor donderdag/vrijdag een hele goede reis .
  We zijn erg benieuwd naar je ervaring.
  Heel veel lieve knuffels van opa en oma Griffioen

 • Hee Selinde,

  Heel leuk om te lezen en te zien wat jullie allemaal doen. En op safari geweest, dat lijkt me ook heel gaaf! Vorige week ben ik naar Noorwegen geweest met een collega en z’n broertjes. Dat was heel mooi, we zijn naar de Noordkaap geweest en hebben het Noorderlicht gezien. Was wel koud, -26, dus heel verschil met jou. Succes nog deze week en geniet ervan!

  Groetjes Jaco

 • Opa & oma Gardebroek
  12 maanden ago

  Hoi kanjer Joas, oma en ik lezen elke dag jullie harde werk en bijzondere belevenissen. Het lijkt ons bijzonder om iets te kunnen betekenen voor mensen die het niet erg breed hebben. Ook de excursie naar het reservaat is om nooit te vergeten. Nu nog de laatste loodjes en dan de lange terugreis. We zijn benieuwd naar je verhalen. Behouden terugreis gewenst

 • Dicky van de Fliert
  12 maanden ago

  Hoi Wilanda en Dani,
  Zo te zien weer een heerlijk, zonnige dag. Ben benieuwd wat jij hebt gedaan Wilanda. Dani was niet te missen. Die is al vast gestart met bouwkunde, zo te zien. Leuke foto, gefocust en hard aan het werk. Zo kennen we je wel :-). Hopelijk kunnen jullie allemaal ook chack repair en kinderwerk doen. Iedereen wil alles meemaken natuurlijk. Geniet nog even want voor je t weet….zie je ons weer op Schiphol!
  Veel liefs.

  Ps Jorike, je bent wel een echt fotomodel, je staat er vaak op, leuk hoor.

 • Marieke hofland
  12 maanden ago

  Ha Nathan, hieronder een bericht van je ouders via mij.

  Hey Nathan, wat beleef je veel daar! Heb je leuke foto’s kunnen maken van de safari tocht? Toch wel gaaf om de wilde dieren in het echt te zien. We lazen dat het goed warm is bij jullie. Wat heerlijk om dan in het zwembad af te kunnen koelen. Je plonst er zeker regelmatig even in! Vandaag was je werkzaam bij de shackrepair lazen we. Ook zagen we een stoere foto van jou voorbij komen. Best een uitdaging dus om eea te bedenken en goed voor elkaar te krijgen. Het is jullie gelukt met als dank een blije familie. Dat moet een goed gevoel geven. Best indrukwekkend denk ik om te zien hoe deze mensen hierin wonen en leven,zo anders als jezelf gewend bent. We zijn benieuwd wat je het leukst vind: metselen, shackrepair of kinderwerk. De tijd gaat snel. Maar nog 3 volle dagen genieten voordat de terugreis weer begint. In ieder geval wacht hier een schoon bed op je en zien wij je graag weer terug, benieuwd naar je verhalen. Ook benieuwd te horen wat het meeste indruk op je gemaakt heeft. Voor morgen: een gezellige en zinvolle werkdag gewenst en baie geniet met ‘n dankbare hart!
  Liefs pap en mam xxxx

 • Nathan! (Lees roepnaam ipv echte naam)
  Ik zie al dat al je sportschooluurtjes goed van pas komen. Ik bid dat je daar ook heel lekker kunt slapen de komende nachten xx lianne

 • Janneke Hofman
  12 maanden ago

  Hoi Jorike,
  Wat fijn om weer een foto van jou te zien.(wat is dat toch met jou en fotografen??) En natuurlijk jullie verslag. Zo moe als Anouk was, ze moest en zou het verslag nog horen. Dus samen met Marc (ja ook je broer hoor)een “verhaaltje” voor het slapengaan voorgelezen.??
  We kunnen bijna niet meer wachten tot je weer terugbent. En de verhalen mogen aanhoren en de foto’s bekijken.
  Nog even doorbikkelen. Geniet er nog even van. En werkse..
  Liefs Mama?
  Ps. Moest van Anouk zeggen dat ze dinsdag pas haar bril gaat halen. Haar antwoord. Was. Ja hoor dat weet ik toch niet.??

 • Heyy Nienke!! ☺️

  Hoe was het op Safari? De foto’s zien er erg leuk uit. Het ziet er daar lekker warm en zonnig uit, hier in Nederland is het echt ijskoud ?. Heel veel succes daar nog de laatste paar daagjes. Ik ben echt heel benieuwd naar je verhalen. Tot snel! <33

  Groetjes Quinty<33

 • Lieve Deborah,

  Leuk dat de bouw al concreet wordt met duidelijke kamers.
  Was de shack repair vandaag leuk?
  Wat een schattige kindjes bij jullie op schoot!
  Super wat jullie mogen doen voor de mensen daar.

  Nog twee dagen bouwen, chack repair en of kinderwerk.
  Zet hem op, ook als de energie wat op begint te raken. Je kunt het kanjer!! ?

  -XXXXX- P&M, H, M en E

 • Hi Ilvy,

  Ben zo benieuwd hoe het met je gaat! Klinkt allemaal super leuk. Mazzel hoor dat zwembad. Lukt het met het maken van foto’s? Geniet er nog van! Ik ga morgen gewoon weer een dagje werken! Dikke kus van ons

  • Hey Ilvy, en ik ga morgen ook werken…, maar dan aan jouw kamer. We moeten nog even knallen voor vrijdag?. Maar als je terugkomt is het vast al mooi hoor! Mama heeft iedereen weer een foto doorgestuurd waar jij onherkenbaar op het podium in de kerk staat. Gelukkig tekent ze er steeds een pijl bij met je naam haha. Ik hoop dat je zelf ook leuke foto’s maakt. We zijn super benieuwd naar je plaatjes en praatjes. Geniet nog van alles de komende dagen. Dikke kus ? ? papa

 • Ha meisje!

  Fijn weer wat van je te lezen, volgens mij maken je hele bijzondere dingen mee! Prachtige safari-foto’s waren dat, zeg! Maar we moesten vandaag wel even kijken of je het echt was op de foto…Je ziet er stoer uit! Wat voelt beter: een truffel of een stijltang in je handen?? We wensen je nog hele fijne, laatste dagen toe en kijken uit naar al je verhalen. We zullen zorgen dat we op tijd zijn vrijdag!! Bijna waren we een dag te vroeg: we hadden helemaal in ons hoofd dat je donderdag al aan zou komen op schiphol?Net wat voor ons om daar een dag te vroeg met de hele kudde én spandoeken te staan…Gelukkig had oma beter gelezen en zag zij dat jullie donderdag vertrekken en vrijdag pas aankomen. De jongens zijn nu gezellig bij opa en oma aan het logeren. Ze hebben gisteren eindeloze potjes elven gespeeld…en wij hadden een keer een spelloze zondag ? Ilse kwam vanmiddag thuis van kamp. Ze had het superleuk gehad, maar was zo moe! Ze heeft snel gedouchet en is daarna als een blok in slaap gevallen, niet meer wakker te krijgen. Het waren blijkbaar hele korte nachtjes! Julia is lekker relaxed van haar vakantie aan het genieten. Morgen komt Elisha logeren, dat is gezellig voor haar. We hebben tenslotte nog wel triest nieuws. Henkie is dood! Morgen gaat Julia hem begraven met papa. Nu nog een goede manier vinden om dit aan Timon te vertellen? Nu ben je weer een beetje op de hoogte van het belangrijkste nieuws en is het hier wel bedtijd. Een dikke knuffel en veel liefs van ons allemaal!!!

 • Lieve Liek, geniet van de laatste dagen in ZA !! Trots op jou, dikke kus, mama

 • Hallo lieve Noa,

  Hier gaat het bij jouw? Hoe was de Safari? In Oostenrijk is alles ok. Veel sneeuw en de zon komt er aan. Ben zo benieuwd naar jouw verhalen en foto’s. Maar wat gaat het snel voor jullie zeg! Geniet met volle teugen van de laatste dagen! Veel liefs Nicole, Tim en papa ??

 • Ha Lieske,
  Goed bezig! Geniet er nog maar even van.
  Kun je goed tegen de warmte?
  Liefs Jopa

 • Hallo Tom,
  Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt ondanks het vroege opstaan. Het kinderwerk vind je dus erg leuk. Wij vonden die foto van jou zo grappig. We zagen dat je er van genoot. We wensen jou nog een paar gezellige dagen ( hard werken). We zien uit naar alle verhalen als je weer thuis bent.
  Groetjes van oma en opa

 • Cees van den Brink
  12 maanden ago

  Hoi Niels hoe gaat het is het niet te warm we genieten van de berichten en foto’s doe je best geniet nog even het is bijna weer voorbij groetjes van opa en oma v d brink

 • Goedemiddag Ilvy, nog een paar dagen en dan gaan jullie alweer naar huis
  Wat hebben jullie allemaal goed werk gedaan, vooral voor de kinderen
  Je hebt veel gezien en meegemaakt en hoe het is in arme landen,nu heb je vast hele verhalen
  Wat me opvalt dat je op de foto’s weinig zichtbaar bent, kun je ook metselen dat vond ik vroeger wel leuk om te doen
  Ik wil ook alle leerkrachten of wat je ook bent. Bedanken wat jullie allemaal gedaan hebt of nog moet doen voor de jongeren om zo grote groep te zorgen begeleiden en vooral proberen te sturen
  Heel veel dank daarvoor van Oma van Ilvy
  Gauw tot weerziens

  Groetjes van Oma Taxi

 • He Niels

  Wat een mooie dingen maak je daar mee. Naast het harde en mooie werk wat jullie doen ook op safari geweest. Gaaf hoor. Het klinkt wel heel intensief allemaal, gelukkig kunnen jullie ook regelmatig relaxen.
  En nu de laatste dagen alweer, geniet er nog van.
  Miranda en Mario.

 • Hoi norah en Nathan en Ilvy,
  Wat super leuk om te zien❤️ geniet van jullie laaste dagen! Groetjes Angelien

 • Lieve Niels,

  Vandaag geen persoonlijk bericht van je, maar we hebben wel een filmpje ontvangen van het zingen in de zwarte kerk! We (Mark en ik) moesten even zoek om je te vinden hoor! Maar het is gelukt, als jullie maar genoten hebben van het optreden en de dienst zelf!

  Voor ons zit Londen er alweer op, vandaag nog klein rondje en dan retour. Jullie hebben nog een paar daagjes (met warm weer ?).

  Dikke kus van je vader en broertje!

 • Lieve Sanne,
  Zo te horen heb je veel verhalen bij thuiskomst, wij hebben zin om je weer te zien en spreken! Morgen is papa jarig en we hebben ook namens jou een cadeautje natuurlijk! Bij gym XL heb je niet veel gemist, we moesten namelijk 3x over de auto aanduwen dus waren half 11 savonds pas thuis, oeps.. Geen boete dit keer, alleen nicole trapte er weer in hihi. Tot vrijdag en geniet daar nog even!
  Dikke kus Nien

  • Danielle van Laar
   12 maanden ago

   Hé Nan,
   Mooi gezongen in de kerk. Jullie kenden het lied goed. Hoe gaat het met je?
   Vandaag zijn we naar de verjaardag van Ard geweest. Abe is daar blijven logeren en Thijs is mee naar Wekerom gekomen. Abe en Roan gaan wo op do bij oma slapen. Dat vindt oma fijn, als er iemand blijft slapen. Oma komt vrijdag ook mee en ms nog een paar.
   Wij kijken al uit naar vrijdag. Ik hoop dat jij nog niet naar huis wil, dan heb je het naar je zin.
   Hé lieffie, maak er nog mooie dagen van. Geniet van je kinderwerk en een fijne tijd met elkaar.
   Lieve groet van ons allemaal uit Wekerom

 • Lisa van de Loenhorst
  12 maanden ago

  Lieve Dani en Wilanda,

  En Sanne en Frederique en Tom en Noa en iedereen!

  Ziet er super gaaf uit! Wat een mooie dingen maken jullie mee. Love de fotos, vooral die van Dani, wat een harde warker??. Ik zit lekker te leren, dus ben super jaloers!!! Ik hoop dat het goed gaat met jullie. Geniet er nog van en maak super mooie herinneringen om aan ons te vertellen als jullie terugkomen ❤

  Dikke knuffel Lisa

 • Isabo van den Hoek
  12 maanden ago

  Sanne en Iris lekker bezig daar!!! We missen jullie wel hoor, het was vorige week echt rustig in de pauze. Nu is het gelukkig (leer) vakantie maar jullie werken hard door aan de foto’s te zien. We gaan morgen met een paar meiden bij de gasterij eten, ik hoop dat het eten daar net zo lekker is of mis je je kipnuggets al Sanne?Verder hebben jullie niet veel gemist op school, naast de pw presentaties die uiteindelijk wel meevielen. Nog even doorgaan en dan zien we jullie snel weer!!!!
  Groetjesss Janisa & Isabo??

 • Joo Sophie , wat is iedereen goed bezig daar!! Superleuk om te zien natuurlijk ☺️ Ik ga vanmiddag slapen bij opa veghel en eten bij de japanner ofc ☺️☺️☺️ Ze/we denken allemaal aan je!! Heel veel plezier nog deze dagen! Joejoe en trouwens.. geniet van het warme weer!! Maar hier is het ook al zonnig hoor
  Met frenkie gaat het heel goed! Hij ligt de hele ochtend al op je bed!

  Groetjes aan iedereen

 • Hi Lot,
  We hebben net beelden van jullie optreden in de kerkdienst gezien. Dat klonk heel mooi, vol passie gezongen en daar gaat het om.
  Wij genieten hier van de vakantie en het zonnetje. Gisteren hebben we padel gespeeld met Mir en Erik. Vandaag zijn we een dagje naar Utrecht. Er zijn weer OV stakingen, maar de colleges op de uni gaan gewoon door, dus we hebben Vera maar afgezet en ondertussen zijn wij met Fleur lekker wezen winkelen en lunchen en nu staan we even te wachten tot Vera klaar is. Zet m op nog even daar!!
  Liefs papa, Fleur en mama

 • Dag lieve Marthe
  Hier je kleine nichtje
  Ik mis je en hoop dat het daar leuk is
  Ik wil dat je snel weer hier komt en mee naar de YHT nicht kan

  Liefs van Zisanne

 • Hey Selinde,
  We krijgen net het filmpje van het zingen in de kerk. Ik kon je al niet zien op de foto, maar nu wel. Je staat helemaal aan de zijkant.
  Ik dacht even dat ze je op een krukje hadden gezet. Je steekt zo boven de meisjes naast je uit. Begon jij met klappen? Iedereen op het filmpje kijkt ineens in jouw richting.
  Ze volgen wel gehoorzaam. Hahahaha.

  Mooi gezongen en uitgebeeld allemaal!
  Dat Hij door jullie heen daar in Zuid Afrika nog meer aanbeden mag worden. Build Your Kingdom here!
  Liefs mama

 • Hee Sophie hier ben ik weer.. Ik ben nu bij opa en we gaan zo uiteten bij de japanner. Ik ga speciaal voor jou nummer 31 bestellen? Opa vroeg zich af of je ook op de giraffe kon rijden?? En zoja, dan wil hij er een foto van hebben hahahaha. opa:’’Veel plezier en ik vind het allemaal wel spannend!” Hij gunt het je Sophie ? Groetjes

 • Hi Noa,
  Wat gaat het nu snel, nog 2 nachten en dan vliegen jullie al weer terug. Jacco en ik hadden zondag zo waar weer eens dagje met z’n 2en. Tim met papa op wintersport, jij in Afrika en Myla was bij Henny aan het logeren. Dus we zijn meteen lekker met z’n 2en uit eten geweest?.
  Geniet van je laatste dagen in het zonnige zuiden! ?

 • Hoi iris

  Wat mooi om te zien hoe jullie allemaal bezig zijn..
  Was zeker wel super mooi om die dieren van zo dicht bij te zien..
  Met de kinderen zul je je ook wel redden..
  Je hebt tenminste ervaring met al je neefjes en nichtjes..
  Dat krijg je als je de oudste bent.
  Heel veel plezier nog..
  Groetjes oma en opa evers

 • Hey Nien hoe is het daar?
  Hier gaat t prima hoor,
  En veel plezier nog.
  Groetjes Jelte.

 • Heeeeey lieskee,

  lekker aan het bouwen zie ik! goed bezigg. Helaas is er nu niemand hier thuis die ff met mij wil jammen op HSM 🙁 Maar dat terzijde hoop ik wel dat je het nog naar je zin hebt! Zie je vrijdag weer!! (ook de groetjes aan Sofie, Mylène en Dani :))
  xx Rooss

 • Hey toppers…. en ik denk dan vooral aan Wim, Elsbeth, Hein en Jan…..

  Wat mooi om jullie blog te lezen en de foto’s te bewonderen. Is het weer als ‘ thuis komen’?
  Mooi om te zien hoe hoog de muur nu is op het fundament waar wij jaren geleden aan zijn begonnen.
  Ik wens jullie een hele goede, bijzondere, liefdevolle tijd met elkaar en dat jullie met elkaar het verschil kunnen maken!

  Zegen en een dikke knuffel van Ilse

 • Hey Deborah, wat leuk om te lezen en zien, wat je allemaal meemaakt. Het is goed om te lezen dat we nu een echte metselaar in de familie hebben? altijd handig!! Geniet nog maar ff van de warmte, succes de laatste dagen en een goede terugreis gewenst. Tot ziens?
  Tante Trudy

 • Hee Sanne,

  Wat ben ik mega jaloers.. Ook betrap ik me erop dat ik elke dag spiek of jullie niet stiekem overdag ook wat plaatsen, maar helaas altijd pas 10 uur. Ik vind het super leuk om te lezen en te zien!

  Morgen is papa jarig en ben ik lekker een dagje vrij. Ooh en gisteren zijn we met turnen naar gumxl geweest, maar zoals nina al zei heb je niks gemist.. 🙁

  Ik hoop dat je snel wat mag schrijven en dat je ons weer snel op de hoogte stelt van je avonturen!

  Kusjes Tam

 • Oma Groenendijk
  12 maanden ago

  Wij missen jouw ook Myrthe maar zijn heel benieuwd naar al de verhalen die je meeneemt uit Afrika, wij herkennen er veel van en zijn wel een beetje jaloers dat het zo heerlijk warm is, hier vriest het vannacht nog, geniet nog maar hoor de tijd vliegt snel nog een paar mooie dagen, dikke knuffel van opa en oma Groenendijk

 • Hey Lieve Deborah,

  Er lijkt geen blog te komen vandaag, dan maar een berichtje onder die van gisteren.
  Hopelijk komt dit berichtje wel aan.
  We zijn benieuwd hoe jullie dag was en wat je gedaan hebt. Sowieso iets goeds.

  Hier is het echt vakantie thuis. Tijd om te relaxen.
  Tis hier koud maar met een heerlijk zonnetje.
  Er zijn veel mensen die naar je vragen en willen weten hoe je het daar hebt.

  Zet hem op op de laatste werkdag morgen!! ??
  We denken veel aan je.

  -XXXXX- P&M, H, M en E

 • Remon en Evelien
  12 maanden ago

  Ha Niels, vandaag rondje door Nederland gereden, eerst Amersfoort toen Hellevoetsluis daarna papa en Mark opgehaald op Schiphol. Dus niet meer home Alone. Nog een paar nachtjes en dan ben jij ook weer thuis?. Morgen nog een dagje werken op de bouw of is het morgen nog een dagje chillen en inpakken? We horen vast snel weer wat van je. Dikke kus papa, mama en Mark

 • Janine van der Meij
  12 maanden ago

  @ Karlijn
  Tegen de tijd dat je dit berichtje krijgt, zit je tijd in Zuid-Afrika er bijna op. Vergeet niet om digitale foto’s te vragen… goede reis terug! Bedenk of je nog een keer mee wilt met SHIB… Dan kom je er nog eens terug, op de Witte Duif enzo. Afscheid nemen bestaat niet…

  Ondertussen in Flachau: Oma heeft vandaag haar knie verdraaid. Dus skiën zit erop voor haar… we gaan morgen een tocht maken. Die hebben jullie met opa Ferry ook gedaan. Vandaag was Elin mee in de gondel. Ze kijkt zo lief op de foto’s, dat zul je nog wel zien!

  Tot zaterdag XXX

 • Janneke Hofman
  12 maanden ago

  Hey Jorike,

  Geen dagverslag vandaag, maar wel een leuk filmpje van jullie in de kerk. Helaas hebben we jou niet echt gezien,maar dat maakt niet uit. De sfeer was duidelijk…
  Benieuwd wat je vandaag voor werk mocht doen.
  Nu nog een dag werken en dan tas inpakken. Succes.

  Anouk is vandaag haar bril wezen halen… en ik moet van haar zeggen dat hij prima zit. Ook hebben we samen gewinkeld en vanmiddag met Anouk, Marc en Jefta naar JumpXL geweest.
  Papa en Renske vermaken zich prima in Londen. Ook jij kan straks heel wat foto’s bekijken…

  Liefs en een dikke knuffel. Van ons allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch