De fantastische Wim hard aan de bak

Vandaag is het groepje van de fantastische leider Wim weer aan de beurt voor het verslag. De dag begon uiteraard weer heerlijk om 6 uur door Wims (ondanks de zware week die achter de rug is) nog steeds zoete en liefelijke stem, respect. Heerlijke pannenkoeken stonden vandaag om half 7 op het menu. Toen was het tijd om met z’n allen weer aan de bak te gaan.

Bij de bouw hebben we weer flink onze spierballen laten zien. Er zijn weer heel wat rijen neergelegd onder leiding van Papa Hein. We hebben nu de binnenmuren weer op hoogte gemetseld en weer een aantal rijen gelegd aan de zijkanten. Denise kwam vanuit de kinderwerk ons versterken. Gelukkig had ze het snel in de vingers. Om deze reden moest Wilandahelaas alleen metselen in plaats van in een duo. Dit ging harstikke prima, maar gelukkig heeft ze nog een metselmaatje kunnen vinden. Joas was vandaag chef specie maken en scheppen. Dit ging hem ook prima af. De bakstenen ‘vlogen’ echt de muur op. Jan kwam ook weer vrolijk onze broodjes smeren in de zon, wat wij natuurlijk erg waardeerde. Toppertje die Jan. Helaas hadden we gisteren de plek waar de deur zou moeten dicht gemetseld. Vanochtend hadden ze dit muurtje helaas afgebroken om plek te maken voor de deur. Zonde van al dat harde zwoegen wel.

Vandaag was het dag twee van shack repair, onder leiding van chef shack repair, de fantastische Wim. We kwamen aan bij de shack. Bij de shack aangekomen ging Matthias het zware werk doen en de meiden de gaatjes plakken in de golfplaten. Later op de dag gingen we de golfplaten slijpen en vast maken aan elkaar. We hebben de shack vergroot, verstevigd en een nieuwe deur in geplaatst. Het was duidelijk te zien dat de eigenaar super blij was met ons werk. Zelfs de kinderen die terug van school kwamen hadden een mega grote glimlach op hun gezicht.

Helaas was vandaag niemand van ons groepje mee met kinderwerk, maar we hebben natuurlijk wel anderen erover gehoord. Het was weer een gezellige boel, met heel veel blije kinderen. Ze hebben vandaag bloemen geknutseld en dierenborden in elkaar gezet en versierd. De zon scheen weer heerlijk, waardoor er wel wat rode hoofdjes te zien zijn, maar dit hoort er wel een beetje bij in Zuid-Afrika. 

Morgen is het plan om met z’n allen op safari te gaan. Het idee was om door Els en Wim wakker gemaakt te worden op de Witte Duif om 2:00, zodat we om 5:00 bij de Pilanesbergzouden zijn en op deze manier hopelijk alle dieren van de Big Five te spotten. Helaas mogen we ’s nachts niet met de trekker, die trouwens geen lichten heeft, het pad van de Witte Duif af. Hierdoor moesten we met een ander plan komen. Gelukkig heeft onze topleiding het initiatief genomen en opzoek gegaan naar een andere locatie om te overnachten. Dit is dan ook gelukt en daarom slapen wij nu gezellig allemaal in een Lodge. Op deze manier kunnen we morgen op tijd alle dieren in het wild spotten, wat natuurlijk super tof is. Het is hier harstikke top geregeld en zojuist hebben we heerlijk gegeten in het restaurant hier. 

Weer een lekker dagje gehad dus en we kijken allemaal uit naar de dag van morgen!

Groetjes van groepje 1 (Joas, Sanne, Mylène, Anna, Matthias, fantastische Wim en Wilanda)

Vader en dochter: Wim en Rosanne


Anna

Ola, met mij gaat het helemaal goed. Annelie heel veel beterschap met je teen één tip doe niet de EVY (van de trap af springen met krukken) want dan raak je nog meer geblesseerd neem gewoon de lift ?. En zoooooo leuk dat Levi kan lopen dan kan die mooi naar me toe lopen, en pap heel erg bedankt voor de lieve brief. Het is hier heel gezellig en ik ben al lekker bruin. En Mariska doe maar de groetjes aan alle kinderen van sss uit de groep van jou -xxx- Anna


Mylène

Hoihoi, Het is hier nog steeds gezellig. Ik denk dan ome Corné mij na Afrika wel in dienst kan nemen. Ik heb al genoeg ervaring. Het kinderwerk is echt super leuk. De kindjes daar zijn echt super schattig. Wel ben ik al een beetje verbrand. Toch niet genoeg ingesmeerd. Maar het valt allemaal wel mee. Ik mis jullie wel een beetje, zelfs Xander. Groetjes Mylène


Matthias

Hoi allemaal, ik geniet erg hier in Afrika. Het kinderwerk en de shack repair vind ik het leukste, je merkt gewoon hoe dankbaar iedereen is. Ik mis jullie in Nederland allemaal wel, vooral omdat ik ook veel met Olav bezig ben. Ik hoor graag van jullie! Groetjes, Matthias


Wilanda

Hoihoi allemaal, het is optimaal genieten hierzo. Sorry Gelineik ben al lekker bruin geworden 🙂 Voor mama, helaas die avond zelfs mijn favo avg’tje hutspot gegeten met gehakballen, dus puur genieten. Nee geen grapje ik vond het wel lekker, de gehaktbal dan. Floor super lief dat je een berichtje hebt gestuurd en Dani en ik kunnen niet wachten tot de pauzes waarin we weer kunnen bijkletsen. Vandaag stond ik voor de tweede dag op rij te shinen in de bouw en hopelijk kan ik volgende week shack repair meemaken of nog een keertje kinderwerk doen. Doe de groetjes terug aan alle katjes thuis en in het bijzonder natuurlijk aan Grey goose. Xxx Wilanda


Sanne

Heyy, Wat is het leuk wakker worden met jullie berichtjes elke ochtend! Super leuk. Het gaat hier ook echt super. Het bouwen zit echt in de genen hoor pap! 🙂 Super mooie muurtjes. Voel me hier al helemaal thuis tussen de kindjes van ongeveer mijn lengte… Tante Alette super leuk om te zien hoe erg Iris hier aan het genieten is!! Zelfs het eten is hier amazing!  Mis jullie! Sem nog gefeliciteerd met je verjaardag!!! Groetjes Sanne en je allerleukste achternichtje. Kusjes Sanne <3


Joas

Hoi, ik heb het hier leuk. Vandaag op de bouw gewerkt en de hele dag cement gemaakt (space-ie ofzo). Gister heb ik kinderwerk gedaan, dat vond ik wel indrukwekkend maar ook leuk. Ik heb een beste vriend gemaakt genaamd koekeit of zo zei ik zijn naam tenminste. Ik heb hem leren beatboxen en vliegtuigjes vouwen. Dat was het. Doei. Mvg. Joas Gardebroek

Wim

Het blijft een bijzondere reis. Blije kinderen, muren die opgetrokken worden en shacks die gerepareerd worden. 
Kleine zaken op wereld niveau maar hier een “wereld van verschil. Blij en dankbaar dat ik met jullie kinderen op stap mag.

52 Responses to “De fantastische Wim hard aan de bak

 • Wat een mooie en vrolijke berichten!! Gaaf dat ze vandaag op Safari zijn en in een lodge geslapen hebben. Hopelijk veel wilde dieren gezien!!! Ik ben benieuwd naar de foto’s vanavond. ?? Groetjes uit Zutphen waar we nu slapen in de camper❣️

  • Hi Iris & Sanne! Super leuk om op afstand mee te lezen en te horen dat jullie er zo genieten!! Heel benieuwd naar de foto’s van de safari!! Blijf genieten! groetjes en ‘n knuffel van Berry, Ilse Twan en Lizz ?

 • Hee Tijmen! Lekker bezig man! Ik heb je verhaal van donderdag gelezen en je op de foto’s zien shinen ?. Geniet er nog even van! Tijd vliegt inderdaad – voor je het weet zit je weer bij pap en mam aan tafel ;-). Super gaaf de safari, benieuwd wat voor moois je te zien krijgt.
  Liefs,
  Robin

 • Martin Bobeldijk
  1 jaar ago

  Wim, ik lees dat je zo fantastisch bent, dat ik ook verlang naar jouw zoete stem om me wakker te maken en onder jouw geweldige leiding samen aan de slag te gaan. Je bent van harte welkom in Terschuur. O mijn goeroe mijn goeroe, ik zie uit naar uw komst ? Martin Bobeldijk

 • Hey Dani,

  Ben jij dat op die foto met dat jongetje aan de hand? We kunnen het niet goed zien want de foto is van de achterkant. Of ben je het toch niet?

  Je D2 jeugdteam heeft vandaag met 6-4 gewonnen, dus dat is leuk voor ze.

  Top om te zien dat het bouwen zo goed gaat! Je wil later je eigen huis ontwerpen (laten) bouwen, maar ik denk dat jij en Wilanda dat best samen reden en niemand hoeven in te huren ?

  Als het goed is ben je vandaag op safari, ben benieuw of jullie de big five spotten. Superleuk om de verhalen straks te horen.

  Groetjes,
  papa

 • Dicky van de Fliert
  1 jaar ago

  Wat je wel niet allemaal kunt leren in Afrika. Hutspot eten en nog genieten ook. Nu, na het verslag, snap ik de blije foto met Denise nog beter, dikke duimen in de lucht, bouwmaatjes. En dan tijdens de werkvakantie ” op vakantie” gaan naar een Lodge. Wat een luxe. Met als bonus op safari speurend naar the Big Five. Wat zullen er een verhalen komen volgende week. Kijk er naar uit!! Je wordt gemist hier, maar we snappen dat jullie met volle teugen genieten en nergens anders zouden willen zijn nu. XX

 • Wat een super leuk cadeau zo op de zaterdagmiddag.
  Toch nog het verslag van gisteren ?

  Bedankt Sanne kan je tante weer ff mee vooruit ?

  Heel veel plezier vandaag lijkt me zo gaaf om de dieren allemaal te zien hopelijk komen ze ook te voorschijn en kunnen jullie ze allemaal vast leggen ?

  Groetjes daar en zorg goed voor elkaar?
  Drukkie uit Barneveld

 • erika schut
  1 jaar ago

  Ah Sanne en Iris.

  Wat super leuk ook even op safari te gaan tussen het klussen door.
  Wat een belevenis zeg.
  Wat heerlijk die berichtjes van jullie
  Hier lekker een rommel dagje.
  Khoop dat jullie mooie dieren van dichtbij kunnen spotten

  Liefs vanaf de topperbinnenweg

 • Hoi Lotte,

  Ik zie dat jullie weer mooi werk hebben verricht, leuk om te zien, goed bezig.
  x papa

 • Lieve Mylène,
  Zo leuk om je op de foto’s te spotten. Ze staan op de familie app’s. Je kunt idd zo aan de bak bij ome Corné. Papa heeft dat vandaag ook gedaan. Weet je geen vervolg opleiding, dan doe je even tussen jaar in de bouw. Blij om weer wat van je te lezen. Ik zag idd op 1 foto al rode wangen.
  Ben zo benieuwd hoe je de safari vindt en of je de big vife gaat zien.
  Wij missen je niet een beetje maar héél erg.
  Harry krijgt duidelijk minder aandacht nu en Caprice mist je gemopper op haar, haha.
  Carprice is nu ook aan de diaree…
  Gemeente maaltijd is goed gegaan, in het gebed bad Gert vd P. nog voor je. De tweeling oma vondt het maar bizar dat je daar zat, zo ver weg en nog zo jong, haha.
  Hele dikke kus van ons en veel plezier met je avontuur toegewenst vd familie.

 • Hey lieverd wat leuk dat je zo aan het genieten bent daarzo!!! Heel vet dat je al die dieren ga zien en wat een spierballen daar zou op dat dak! Volgens mij ben je wel nog een beetje te vroeg met sem zijn verjaardag dat duurt nog even voordat die jarig is hhahaha?

  Ik hou van je en nog maar even lekker genieten
  Liefs van mij

 • Oma Hofland
  1 jaar ago

  Hoy Norah H. Op safarie geweesten veel dieren gezien! Vast niet zo mooi en lief als Max!!! Die thuis weer op je wacht. Gr. Ennog gezellige tijd en succes.leifs oma.

 • Opa en oma Nap
  1 jaar ago

  Hallo Sifra,
  Opa en oma vinden het fijn dat je het naar je zin hebt. We hopen dat je weer veilig terug mag komen. We zijn nu op kraamvisite bij Kor en Nijn. Goeie zondag. Veel liefs van ons

 • Hoi Anna, je staat nog steeds lachend op de foto ?. Leuk om te zien. Kan me voorstellen dat je best moe bent. Die muren zien er al goed uit zeg knap hoor. Hopelijk hebben jullie vandaag die dieren van de big five gezien. Dat zal best wel bijzonder zijn. Nou zet hem op en voor nu alvast een hele goede Zondag met elkaar.

 • Lekker bezig Sanne met de Shack repair.
  Ben benieuwd naar jullie verhaal van vandaag
  Veel plezier nog en morgen een fijne zondag

  • Marc Pranger
   1 jaar ago

   Hoi Matthias

   Goed te horen dat je het naar je zin hebt. Zal wel veel indrukken hebben. Ja, snap dat missen van Olav dan ook gevoelt wordt. Is heel gewoon. We moeten als je terug bent maar even goed bijpraten. Hug pa

  • Hoi hoi Matthias,

   Wat doe je een goed werk daar ? en je inzet hier met sporten betaald zich daar uit in het zware werk ?
   Je zult straks heel veel verhalen te vertellen hebben, ik kijk er naar uit.
   Sorry dat ik nog niet eerder gereageerd heb, natuurlijk zijn onze gedachten allemaal ook bij Olav.
   Maar dat maakt jou en wat je daar doet niet minder belangrijk ?
   Zet hem nog op met zijn allen en tot gauw weer op Nederlandse bodem knuffel van mama

  • Ha Liek, benieuwd welke beesten je allemaal gezien hebt !! Dikke kus mama

 • Popke Hooghiemstra
  1 jaar ago

  Ha Lieske
  Vandaag op Safari begrijp ik. Dat is vast een leuk avontuur! Buddy had ook wel mee gewild.?
  Hier hebben we vakantie en vanochtend hagelbuien bij het voetbal van Roan.
  We gaan een auto was actie doen voor Bosnië. Dus als je terug komt kun je meteen aan de bak!
  Veel plezier nog met elkaar en groetjes aan de rest van je matties

  • Hey Matthias,
   Wat een mooie foto’s en verhalen. Prachtig werk doen jullie!
   Mooi om te lezen dat je zwaar werk op je neemt.
   We weten dat het bij je past en dat je ervan houdt.
   De afgelopen weken waren niet niks, dus niet gek dat je veel nadenkt over Olav. Misschien kun je daar met iemand praten?
   We vinden het heel knap hoe je het allemaal doet!
   Xx Geurt en Roos

 • Heey Sief!! Wat vet, met zijn allen op Safari! Ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad! Oh meid ik heb na deze week je zoveel te vertellen maar dat moet allemaal nog even wachten, haha. Nu ga ik lekker effe vakantie vieren, ik hoop snel weer iets van jullie te lezen. 🙂
  Liefs van mij

 • Thamar de glee
  1 jaar ago

  Heyy sieffff,
  Is t leuk daar???? Vandaag werd ik herkent in de jumbo hij ( de gene die mij herkende) zei dat ik veel op jou lijk. Hij zei ook: hee, een de glee ik zag het al aan je kleding stijl want die is niet helemaal gewoon 🙂
  Ik mis je sief.

  Xx tum

 • Ha lieve Sief, wat een geweldige verhalen weer! Op safari, de lodge en een dicht gemetselde deur 😀 hahaha
  Hier een gewone zaterdag: boodschappen bij de Jumbo, veel bakjes koffie en net zoveel wassen draaien. Vanav eten papa en ik bij Ar en Eu, dus dat wordt lekker eten. De rest thuis gaat aan de pizza. Nou dat was wel het belangrijkste nieuws van vandaag? Tot gauw liefje! Mama xx

 • Hey ruubsje, vandaag hebben we je kamer gedaan! T is zeker nog niet klaar maar het gaat goedkomen:) deze week ga ik je kamer mooi maken!!! Love u drukkies eeef

 • Rebecca Overeem
  1 jaar ago

  Heey Noa, Frederique en Norah,
  Wat leuk om jullie blog een beetje bij te houden. Ik heb nu al zin om lekker bij te kletsen als jullie terug zijn! Heeel veel succes nog eventjes en tot snel!!!??
  Liefs,
  Rebecca

 • Nathaniël Pranger
  1 jaar ago

  Hey Matthias,

  Natuurlijk had ik eerder moeten berichten. Ook bij mij zit Olav erg in m’n hoofd, maar waarom moet hij alle aandacht krijgen terwijl jij zulke vette dingen aan het doen bent? Ik ben super trots op je. Werk hard, heb plezier, smeer je in, en benader een leeuw alleen als je denkt dat je ‘m kan hebben.

  Nathaniël

 • Hey Ruben,
  Benieuwd hoe de safari is geweest! Hier is vandaag hard gewerkt. Nu Ff lekker op de bank uitrusten…veel plezier daar
  Love you so much

  pS:)

 • Oma Will van der Endt
  1 jaar ago

  Hey liever Nova ,

 • Lijnie minnaard
  1 jaar ago

  Hoi jorike
  Wat beleven jullie veel safari slapen in een logds werken en met kinderen optrekken morgen een kerkdienst die heel anders zal zijn als je gewend ben best wel spannend allemaal vindt het heel knap van jullie wat jullie allemaal doen
  Groetjes van uit zeeland

 • Annelie van de Vliert
  1 jaar ago

  Heeyyy anna,
  Ben je vandaag niet opgegeten door een leeuw:))?
  Hahahahahaha ik ben de hele week netjes met de lift geweest??
  De teen heeft 1 voordeel hehe, ik hoefde niet naar follow?
  Ennnn hoeveel stenen heb je al gemetseld? Ennn heb je al kinderen geknuffeld:))
  Ik mis je heel erg en kan nu al niet wachten in na de vakantie dat je er weer bent op school, want dat is zooo saai zonder jou??
  Veel succes en plezier de komende dagen:))
  Liefs annelie?❤️

 • Hey Anna,

  Lekker bezig daar hoor! Leuk om jullie belevenissen zo een beetje te volgen! Ben benieuwd of jullie the big five hebben gespot!

  Zet em op daar!

  Groetjes van Marja vanuit Frankrijk

 • Janneke Ploeg
  1 jaar ago

  Lieve Deborah,

  Volgens mij kom je als pro metselaar terug, als ik de foto’s zo zie.
  Vandaag ergens anders wakker geworden en op safari geweest. Gaaf hoor!
  Wat heb je/jullie allemaal gezien?
  Benieuwd naar al je belevenissen, foto’s(?) en verhalen. Hopelijk mag je nog een keertje bloggen.

  Morgen naar de kerk. Zet je beste beentje voor bij het zingen. God is groot.

  Esther wil nog even laten weten dat ze blij is dat je bijna thuis komt. Ze is druk aan het onderhandelen over Schiphol. ?

  Geniet van alles wat je meemaakt en smeer je de laatste dagen ook nog goed in.

  -XXXXX- P&M, H, M en E

 • John van Kleeff
  1 jaar ago

  H Matthias, (en de anderen natuurlijk)

  Wat mooi dat jullie daar lekker bezig zijn en genieten. Hou dat nog maar een weekje vol. Ik wens jullie een nog een hele fijne tijd.

  Gr John

 • Janine van der Meij
  1 jaar ago

  Dit berichtje heb ik vrijdag avond geschreven, maar dat was niet gelukt met plaatsen…

  Hi Kar,
  Wij worden in Salzburg wakker, nog maar een klein stukje rijden en dan kan mama in de regelstand… lessen, spullen huren, skipassen en boodschappen. Vanavond met Larissa en papa nog even naar “de kroeg” geweest hier in de stad. We hopen dat jullie een leuke safari hebben gehad!
  Dikke knuffel van ons

 • Hee mopjes,
  Het is hier vakantie dus ik ben lekker een weekendje weg. Terwijl jullie keihard aan het werk zijn in die hitte!
  Ik hoop dat het wel een beetje te doen is daar. Wat ongelofelijk gaaf dat jullie de big 5 gaan spotten hè!!! Ik ben echt super jaloers!
  Ik vind het heel leuk om al die foto’s te zien daardoor mis ik jullie iets minder. Heel veel plezier nog en tot op school ( nu al zin in jullie verhalen ! )
  xx Dianne

 • Anneliese Kolijn-Minnaard
  1 jaar ago

  Ha Jorike,

  Ik hoorde van m’n moeder ( tante Lijnie) dat je op reis bent!! Wat gaaf joh dat je mee mocht op zo een reis! Ik ben stiekem best jaloers ik zou het ook zo weer doen!? heb je het een beetje naar je zin? Wel veel indrukken hé… Geniet er maar van voordat je het weet ben je weer thuis! Een ervaring om nooit te vergeten.

  Groetjes Anneliese

  • Janneke Hofman
   1 jaar ago

   Hey toppertje,

   Wat zijn wij supertrots op jou. Nog een paar dagen en dan ben je weer hier in het koude kille Nederland. Geniet deze dagen nog van alles wat je meemaakt. Maak mooie herinneringen, geef de indrukken een mooi plekje en neem vooral in gedachten die blije kindersnuitjes en de dankbare blikken van de mensen die je helpt mee.

   Wij hopen dat je ook genoten heb van je safari. Vanavond hebben wij bij WIDM een beetje een voorstelling kunnen maken wat jullie hebben gedaan..
   Hé zet hem op. Lieve groeten ook voor Selinde en Wilanda.
   Papa mama, Marc, Renske en Anouk

 • Hi Noa,
  Oh wat een luxe een (kort) nachtje in een logde voordat jullie op Safari zijn gegaan. Ik ben zo benieuwd welke dieren jullie gespot hebben vandaag. Er was toevallig vanavond bij ‘wie is de mol’ ook een Safari in Z-A, dus we zeiden al tegen Myla: daar is Noa ook vandaag! Er staat nu nog geen verslag, maar morgen vroeg kijken we meteen hoor!!!
  Dikke kus, mama?

 • Hey Nathan,
  Wat een verrassing: slapen in een logde en mogelijkheid krijgen alle wilde dieren te zien. Lukt het een beetje met de camera? Zou leuk zijn als je de big 5 hebt kunnen vastleggen. Het was vast een lange, maar indrukwekkende dag. Morgen goede “ontmoeting” gewenst.

  Liefs Mam

 • Hi Ilvy,

  Ben benieuwd hoe het was vandaag. Klinkt heel gaaf allemaal! Was nog best een goeie tip hè: Niet beesten aaien. Ben je ook hartstikke allergisch voor! Nou veel plezier morgen en een dikke kus van ons.

 • Willie evers
  1 jaar ago

  Hoi sanne
  Leuk om te horen dat ook jij het zo naar je zin hebt.
  Fijn dat je nicht zich ook vermaakt.
  Heel benieuwd hoe jullie de safari gaan beleven..
  Groetjes oma evers

 • Hey Lukas! Wat gaaf dat je zo bezig bent. De verhalen klinken geweldig. Ik zie er naar uit je van de zomer weer te zien en alle avonturen te horen! Als je nog veel reislust over hebt na dit avontuur, kom dan deze kant op 😉

 • Jannie Versteeg
  1 jaar ago

  Hallo Marthe ik wens jullie nog een heel fijne week toe en genieten hè liefs oma Versteeg

 • Hans Minnaard
  1 jaar ago

  Ha Jorike
  Jullie hebben het druk als ik dat zo lees , gaaf dat jullie op Safari gaan ,geniet er van .
  Mooi werk doen jullie, als je terug zijn kunnen je zo de de bouw in lees ik ?
  Succes groetjes ome Hans

 • Marieke hofland
  1 jaar ago

  He Norah H.
  We zijn benieuwd hoe de safari was gisteren, fijn dat jullie konden overnachten in een Lodge en vandaag hopelijk naar de kerkdienst.
  Al heel veel zin om je verhalen te horen als je terug bent. Goede en fijne dagen nog daar met elkaar!
  Kus van ons allemaal!

 • Ed en Marga Westerhuis
  1 jaar ago

  Hoi Noa,
  En??? Hebben jullie de “big five” kunnen spotten?
  Ook al heb je ze niet allemaal gezien, dan vast ook wel veel andere dieren. Indrukwekkend, hè?
  Ik hoop dat je voldoende foto’s hebt gemaakt; ben zeer benieuwd!
  Lieve groet en knuffel van opa en oma! ?

 • Lieve Loïs,

  Wat leuk dat jullie hebben overnacht in een Lodge, heb je lekker geslapen? Das was zeker wel gaaf om vroeg op pad de gaan om dieren te spotten? Heb je mooie dieren gezien?
  Misschien ben je vandaag bij een kerkdienst geweest, we zijn erg benieuwd hoe dat was.
  Wij gaan nu pannenkoeken bakken, hopelijk komt er nog een verslagje van gisteren.

  Dikke kus van papa, mama, Elias, Suus en Tobias.

 • Hey Matthias, hoop dat je een hele goede tijd hebt daar! Tot snel. X Simeon

 • Hi kleinzoon,
  Nathaniël zet namens ons ‘n bericht op de site, maar nu zie ik waar ik dat kan doen. Ach, ik ben ook al ‘n beetje oud aan het worden! We zijn trots op je en hou vol! We zijn nieuwsgierig naar je belevenissen, dus kom maar gauw weer ‘n keer naar Texel om te vertellen. Big Hug van opa en oma Tessel.

 • Hoi lieve Nienke.
  Wat een leuke dingen doen jullie!
  Die safari is toch wel een belevenis?
  Ga je ook nog met die kindjes knuffelen en knutselen?
  We genieten van de foto s en verhalen.
  Erg leuk!
  Verlangen wel weer naar jou in levende lijve!!
  Dikke kus en knuffel van ooms en oop.??

 • Hoi Dani. Super gaaf al die berichtjes.
  Ik vind het zo leuk om ze allemaal te lezen!
  Wat zal je straks veel te vertellen hebben!
  Geniet nog lekker en groetjes ook aan Wilanda.
  Zet er ook nog eens een foto op van jullie!

 • Hoi Anna, nog een laatste berichtje van mij.
  Zo leuk om al die verhalen te lezen. Geniet nog maar lekker van de zon, hier is het koud. Heel veel plezier en een goed reis terug. Ook de groeten van oma Paardenkooper. Die vraag iedere week of het goed gaat.
  Dikke knuffel van oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch