Straffe staf gestart

Een aantal weken geleden heeft de eerste stafbijeenkomst plaatsgevonden ter voorbereiding op de JFC-reis in februari 2023.  

De staf bestaat uit een mix van leden met eerdere ervaring als (SHIB)-reisleider als ook een aantal nieuwe gezichten. Tijdens de eerste bijeenkomst hebben zij zich voorbereid op het organiseren en begeleiden van de groepsreis. Er werden onder andere groepjes verdeeld en namens het bestuur was Simon Voogd aanwezig om toelichting te geven op diverse praktische zaken zoals de verzekeringen en het calamiteitenplan. Om elkaar beter te leren kennen werd de avond afgesloten met het bekende spel ‘Kaarten op Tafel’. In aanloop naar de reis zullen er nog een aantal bijeenkomsten worden gehouden om alles in goede banen te leiden.

Op de foto: Reisleiding: Wim, Jan. Stafleden: Elsbeth, Hein, Rosanne, Denise, Susanne, Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch