Wat betekenen de versoepelingen in Nederland voor de reizen naar Zuid-Afrika

Het kabinet kondigde dinsdagavond versoepelingen aan. Nederland gaat langzaam weer open.

Dit biedt ook hoop voor de reizen die we eerder moesten cancelen. We onderzoeken op dit moment de mogelijkheden. We houden hiervoor onder andere rekening met de regels in Zuid-Afrika, de opstarttijd van projecten, de bouwmogelijkheden ter plaatse en de kansen dat er weer strengere maatregelen komen. We willen dit zorgvuldig doen en hebben daarom hier nu nog geen besluit over. Maar omdat er wel een hoopvolle verandering is, willen we dit toch alvast melden.

We kijken als eerste naar de reizen op korte termijn en met een schuin ook verder naar de reizen daarna. Heb je vragen over dit proces of denk je dat we belangrijke informatie missen, laat het dan weten via info@shib.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch