JFC-reis gaat niet door in februari

Het bestuur van SHIB heeft besloten om de scholenreis van het JFC uit te stellen. De reis was gepland in februari 2022, maar de corona-situatie in Zuid-Afrika blijft te risicovol en de regelgeving daaromtrent te ingewikkeld om deze reis op dit moment te ondernemen.

Het bestuur betreurt dit besluit. Deelnemers leven vaak met veel enthousiasme toe naar een reis waar ze veel tijd en energie in steken. Bovendien betekent dit dat het project Christ Crisis Center grotendeels stil blijft liggen. Hoewel we bidden dat er toch mogelijkheden mogen komen om opnieuw reizen te organiseren, beseffen we dat we naar andere manieren moeten zoeken om de meest kwetsbaren in de Zuid-Afrikaanse samenleving te helpen. We willen u daarom wijzen op de mogelijkheid om via onze webshop ons project te steunen.

De betrokken deelnemers zijn middels een brief op de hoogte gesteld door hun reisleider. Zij kunnen het sponsorretourformulier hier downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch