Veel spullen buitgemaakt bij inbraak in school Antoinette

Het bestuur van SHIB heeft het bericht ontvangen dat in de Welcome Home Nursery School van Antoinette een inbraak heeft plaatsgevonden.

Er is veel buitgemaakt: van koperpijpen tot babydekentjes en van het servies tot de gordijnen. Blijkbaar is de wanhoop rondom de COVID-19 situatie onder Zuid-Afrikanen groot. Antoinette is ontzet, maar schrijft dat ze inmiddels aangifte heeft gedaan bij de politie.  

Wil je Antoinette een hart onder de riem steken? Je kunt een bijdrage overmaken op het rekeningnummer van SHIB (NL35 RABO 0152 6550 18) o.v.v. school Antoinette, dan zorgt SHIB dat het bij haar terechtkomt. En vergeet niet: alle kleine beetjes helpen!

De school van Antoinette is één van de bekendste projecten van SHIB. In 2008 en 2009 werd de school gerealiseerd en tegenwoordig krijgen er ruim 300 kinderen les. De meeste deelnemers zullen tijdens hun SHIB-reis een bezoek hebben gebracht aan de school en haar leerlingen.

De keukenkastjes zijn leeg.
Ook alle kranen, zowel binnen als buiten, zijn meegenomen.
De koperpijpen rondom het gebouw zijn buitgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch