Jongerengroep 2019 veilig geland op Schiphol

Vanmiddag om half vier landde vlucht EY77 op Schiphol met aan boord de jongerengroep 2019 van SHIB. Een heerlijk moment. Het bestuur is dankbaar voor het feit dat ze allemaal weer veilig in Nederland zijn aangekomen. Vrienden en familieleden moesten nog even geduld hebben, maar rond kwart over 5 konden ze weer in de armen gesloten worden. Daarnaast willen we de staf bedanken die de leiding, volgens de berichten, op een voortreffelijke manier heeft ingevuld en bovenal dank aan God die iedereen heeft bewaard. In de afgelopen twee weken hebben de jongeren veel mogen betekenen voor anderen en voor elkaar, en nu zullen de verhalen en ervaringen worden gedeeld. Geniet ervan.

Het bestuur van SHIB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch