In de flow

Jules, Florence en Sem hebben vandaag kinderwerk gedaan. In de ochtend hebben we een nieuw stukje sloppenwijk bezocht en kwamen we aardig wat rustige, maar leuke kinderen tegen. Ballonnen vonden ze direct al fantastisch en een voetbal waren ze ook niet vanaf te krijgen. De ene helft ging kleuren en de andere helft ging lekker voetballen. Na een tijdje waren we de kleurplaten en stickers wel behoorlijk zat, dus we maakte even een grote kring om wat liedjes te zingen en wat bewegingen in die heupies te gooien. De kinderen hier in Afrika danste ons er uiteraard compleet uit dus daar praten we verder niet over. Annelies deed ook leuk haar best, want die was de enige die nog wat kon. Jules hebben we eigenlijk niet gezien, want die man was alleen maar op de vlucht voor die kereltjes met ballonnen. We hebben tussendoor nog wat figuurtjes op die wangen gezet met schmink en vervolgens was de ochtend alweer afgelopen. In de middag hebben we een klein schooltje/kinderopvangverblijf bezocht en hebben we de maskers uit de tas gehaald. De kinderen hadden natuurlijk weer enorm veel schik, want dit maken ze niet elke dag mee. We hebben ook nog wat liedjes gezongen en zelfs een nieuw lied bijgeleerd. Challaz!

Ruben, Gera en Jonathan waren vandaag op de bouw te vinden. We konden ’s ochtends gelijk beginnen en 9 uur stonden de eerste nieuwe blaren al op de handen, maar dat mocht de pret niet drukken en de flow zat er lekker in. Tijdens de lunch kregen we rijst met kip en salade van Rebecca, waar we met z’n allen van genoten hebben. Hierbij zorgde Cees voor de koffie. Vervolgens weer hakken, hakken, hakken, graven, graven, graven om tot een mooi eindresultaat te komen voor deze dag. 

Shack: Ester en Naomi zijn vandaag naar de shacks gegaan. Daar hebben we aan 2 huisjes gewerkt. Wij samen gingen in de 1stehuisje de kleren opruimen. we hadden een plek gevonden waar we niet in de weg liepen. We hadden een koffer mee genomen waar we de kleding in deden, en we hadden 3 tassen gekregen waar hun kleding al in zat. Toen we de eerste tas open gemaakt hadden schrokken we heel erg. Er lag een halve slang in de tas. Naomi pakte het op en keek eens goed, eerst dachten we dat het een neppe was, zo’n speelgoedding,  maar later bleek het toch een echte te zijn. Naomi wist niet hoe snel ze het weg moest gooien, en Ester maar hart op bidden “ik ben niet bang, ik ben niet bang” Later zijn we gelukkig geen halve dieren meer tegen gekomen.
We zijn later ook nog met de kinderen die daar wonen wezen kleuren en hebben hen  knuffels en ballonnen gegeven. De voeten van het oudste jongetje, zo’n jaar of 11, zijn een tekening van zijn leven.

In het 2dehuisje zijn we wezen purren en dat ging heel goed. En ze waren erg tevreden met wat we gedaan hadden. 

Persoonlijke berichtjes:

Gera: Hi thuis, vandaag heb ik lekker gebouwd en zoals op de foto te zien was, was er genoeg tijd om te rusten. Na een lekkere werkweek hebben we vanaf morgen lang weekend, hier ga ik zeker van genieten. Voor de fam: hoe is het op vakantie? Zijn jullie al in Barcelona geweest? En voor Hariëtte: super bedankt voor je berichtje en heel veel plezier in Frankrijk! En uiteindelijk voor Marèl: we hebben al wat dieren gespot, maar zaterdag gaan we op safari! kusjes

Jules: ghallo mensjes van het goede leven, met mij gaat het best dus dat is top. Ik ben het met Morris eens we gaan me ze allen. We hebben en werkweek achter de rug, ik heb gelukkig geen blaren van het hakken dus dat is heel fijn. Ik hoop dat het met jullie goed gaat. Ik heb het hier echt naar me zin. Groetjes jullie leukste beste Jules

Naomi: hayy, met mij gaat alles goed ik heb het hier erg naar mijn zin.  
het eten hier is niet mijn smaak, maar overleef het wel . Ik vind het super leuk hier om met de kinderen te zijn maar wel heftig. Hebben jullie het thuis nog een beetje naar jullie zin? Al leuke dingen gedaan? Ik ga in ieder geval van het weekend leuke dingen doen. Knuffel en kusjes naomi 


Florence: Hoi hoi, met mij gaat het nog steeds helemaal priem, we hebben net 4 dagen gewerkt. Ik heb geen blaren, wel spierpijn. En aan de Aardappelvreters: Super leuk dat jullie meelezen en reageren echt leuk om jullie berichtjes te lezen! We gokken de eerste Tamara en tweede Annelinde. Greetz de overige Aardappelvretertjes.♡♡♡

Jonathan: groetjes en kusjes van Jonathan en speciale kusjes aan jeweetwelwie

Ester: De dagen hier zijn Leven in de volste zin van het woord…zo intens, heftig, rauw en mooi…te veel woorden al voor iets waar ik geen woorden voor heb. 

Géke: Hee lieve familie, vrienden en kennissen. Allemaal super bedankt voor de lieve felicitaties! Super dat jullie aan mij gedacht hebben. Ik heb een top verjaardag gehad:p . Veel liefs Géke (dikke kuss aan ferdinand<3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch