Blom vor die Heere op een sonnike sondag

Na een heerlijk ontbijt ging onze weg naar de gereformeerde witte kerk. Het was een indrukwekkende bijeenkomst. We werden welkom geheten en de dominee probeerde ervoor te zorgen dat ook wij de preek konden verstaan. Alles was in het Zuid-Afrikaans. Het ging over ‘’gaan blom vir die Here.’’ (NL: gaan bloeien voor de Heere). Na het laatste lied mochten wij ons lied zingen, want de orgel speelster moest nog door naar een andere kerk. We zongen het lied ‘’May you have’’ van Trinity. Na afloop van de dienst kregen we in een ander gebouw soep en broodjes kaas, maar dat bleek geen kaas te zijn maar een harde dikke laag boter… Eenmaal thuis aangekomen hadden de 2 fantastische kookdames een uitgebreide warme lunch voor ons klaar. Daarna zijn we met de jeep naar een meer geweest. Het water was net niet bevroren. De meesten hebben wel gezwommen. Sem zelfs wat langer, die voelt niks. Met het motto ‘’remmen is angst’’ gingen wij onze weg terug naar De Witte Duif. Het was wel heel leuk met de jeep over de zandpaden en hobbels. De een is er beter vanaf gekomen dan de ander. Na tig keer op en neer, zowel in de auto als op de weg, was iedereen weer op thuisbasis “De Witte Duif”. We genoten nog even van onze vrije middag. Nu nog een mooie avond met spelletjes zang en een kampvuur voor de boeg, om morgen te beginnen aan de eerste echte werkdag. 

Sem: Jo paps en mams en de rest. Eenmaal aangekomen op de Witte Duif wist ik dat ik de goede keuze had gemaakt om opnieuw naar Afrika te gaan. Dat gevoel is niet te beschrijven. 2 weken genieten en ik zie jullie wel weer verschijnen.  P.S, veel plezier in Luxemburg vaders en moeps! Sem

Gera: Hi familie en vrienden! Het is super tof om weer terug te zijn in Afrika. Morgen eindelijk onze eerste werkdag, hier kijk ik echt naar uit. Paps, mams en de bro’s ik hoop dat jullie veilig aangekomen zijn in Spanje. En lieve Hariëtte van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je mijn kaartje hebt ontvangen! X Gera

Jules: Hallotjes mensen, het is nog net goed gegaan met de vlugt naar Afrika. Het bed is heel fijn dus dat gaat prima. Pap mam Levi ik hoop dat het goed gaat in zweden ik hoop dat jullie het leuk hebben zonder Morris en mij, het is wel leuk hier zonder jullie. En familie en vrienden ik hoop dat jullie nog een fijne vakantie hebben. Gr. De beste Jules

Naomi: Hayy. De vlucht is goed gegaan en we zijn veilig aan gekomen in het huis. Het is hier heel mooi en gezellig. Ik heb het erg naar me zin. Hoop dat jullie het ook naar jullie zin hebben thuis. Groetjes naomi 

Ruben: Hallo familie, Ik ben weer helemaal fit. Het gaat goed. Groetjes Ruben

Florence: Hallo mensen op het thuisfront, met mij gaat het ook goed. Het is super mooi hier, echt genieten. Het is een gezellige groep! Groetjesss Florence

Jonathan: Lief thuisfront, het gaat hier zijn gangetje niks aan t handje gewoon vooruit blijven kijken, De groeten Jonathan

Ester: Lieve mama, ik hou van jou en God is goed!  Lieve Ries, Zuid-Afrika zou nog mooier zijn met jou erbij. Verder is het hier helemaal geweldig. Lufjoe, Ester (en een knuffel voor Carin!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch