‘Blij julle maar kalm, Die Here sal vir julle veg’

Vanochtend mochten we uitslapen, half acht GMG (goedemorgen gesprek), we hebben met elkaar gesproken over het onderwerp vriendschap. Daarna ontbijt. Om 8.45 uur stond de bus klaar om ons naar de kerk te brengen. We zijn naar de NG-kerk geweest in Koster. De preek ging over Exodus 14, over de ontevredenheid van het volk Israël en hoe het volk reageerde. Voor ons geldt dat ook, wij zien ook niet altijd wat God met ons voor heeft in moeilijke situaties. Aan het einde van de dienst hebben wij als groep het lied: ‘Heer, Uw licht en Uw liefde schijnen’ gezongen. Het lied werd zeer gewaardeerd, de predikant vroeg zelfs naar de tekst van het lied, om het zijn gemeente te leren.

Daarna werden we uitgenodigd voor een kopje koffie/thee om na te praten met de gemeenteleden.

Toen weer de bus in naar De Witte Duif waar een heerlijke lunch op ons wachtte. De rest van de middag was vrij te besteden, sommigen van ons hebben het kinderwerk geordend, kleding op maat gesorteerd. Een grote groep is gaan wandelen in prachtige gebied rondom de Witte Duif. Het weer viel tegen voor ons, veel regen, waar de Zuid-Afrikanen erg blij mee zijn, maar daardoor helaas voor ons geen zon.

We hebben erg veel zin om morgen te starten met ons werk in de townships en op de bouw.

Erik, Willeke, Bas, Alie, Hennie en Leny

 

P.s. Leny feliciteert haar kleinzoon Nathan, hij is vandaag 1 jaar geworden. Dikke kus van oma.

P.s. Danny Heuver gefeliciteerd van opa en omie.

 

 

Elbert: Hallo vrienden en familie na een goede reis zijn we weer in Afrika waar we weer heel mooi werk mogen doen heb er erg veel zin in en na bijkomen van de reis gaat het  morgen beginnen groetjes van Elbert.

 

Arenda: Lieve allemaal. De eerste indrukken en ontmoetingen  zijn weer indrukwekkend. Bij een bezoek aan het in aanbouw zijnde creche gebouw hadden de kinderen het al weer door dat wij er waren.   Verder gaat het goed met mij en we hebben het ook fijn met elkaar als groep. In gedachten ben ik bij jullie. Veel liefst  en groetjes van Arenda.

 

Petra: Hallo schatties thuis. Hierbij een berichtje uit Zuid-Afrika. Prachtig, indrukwekkend hier. Morgen start ik met kinderwerk. We zijn al even bij de kindertjes wezen kijken. Blije koppies. Alles goed thuis? Dikke kus voor iedereen van (mama)

En voor de collega’s van met name het Jumbo-team deze Afrikaanse spreuk: As jij diep spore wil laat, trek jou werkschoene aan! Goede werkweek gewenst.

 

Henk W.: Beste Annie, kinderen en kleinkinderen. Het is hier heel fijn. En in twee dagen al heel veel meegemaakt en heel veel indrukken. Verder gaat het heel goed met mij. Maak je geen zorgen.

Ton en Joke: ik heb jullie cadeautje aan Koos en Willemien gegeven. Baaie dankie! Je weet wat daarmee bedoeld wordt.

Vriend Willem: Je werd bij Koos en Willemien gemist. Maar daar zijn veel ernstige dingen gebeurd. Dat zul je op de weblog wel zien. Groet Henk

 

Lianne: Lieve allemaal, Hoe gaat het met jullie? Het is hier heel gezellig.Goede reis gehad,maar wel lang. Morgen start ik met het kinderwerk. Daar kijk ik naar uit! @Annemijn; hoe bevalt de beugel?@Julia, veel plezier morgen met de gymles. @Ronald, Ik hou heeeeeeel veelvan je! @Monsjes, Arjen geniet volop! Dikke kus voor iedereen.

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch