Wonderlike rusdag

Zondagmorgen half 8: we staan voor de deur van kamer 3. Jan hebben we onder de douche vandaan gesleurd, die was natuurlijk weer te laat. Met z’n 30-en, ogen nog half dicht, stemmen nog schor, gaan we naar binnen en zingen, beetje vals, ‘lang zal Marjolein leven!!!’,  33 drukkies van ons. Gelukkig had ze haar tanden gepoetst. Wij helaas nog niet….. mooi begin van de zondag.

Na een rustig ontbijt vertrekken we naar de ‘zwarte kerk’ van dominee Benjamin. We worden enthousiast onthaald. Al jubelend beginnen zij de dienst. Jan vertelt vervolgens wat over ons werk in het township. We zijn niet alleen kerk in dit gebouw maar willen vooral Gods liefde in het township uitstralen. Ons lied ‘Our God is greater’ sluit daar mooi bij aan.

Daarna volgt een indrukwekkende preek over Hebr. 7. Na 2,5 uur – de dienst is nog niet helemaal voorbij – verlaten wij het pand dat als kerk functioneert in Reagile. We keren terug naar de Witte Duif en genieten van het zwembad, de heerlijke lunch, de zon en de vrije tijd. De middag vloog voorbij.

Na een heerlijke avondmaaltijd en een stuk taart ter ere van de jarige gaan we de dag doorspreken in de GAG (goede avond gesprek) groepen. Mooi om de dag door te lopen met elkaar. We hebben weer gelachen, mooie dingen gedeeld, gezongen en gebeden met elkaar. Een heerlijke rustdag dus.

Groet van ons allen: Janine, Emma, Arend-Jan, Charlotte, Sanne T., Ruben en Coby.

 

Arend-jan: Hoooi thuisfront nou het gaat hier goed (best). Kinderwerk is super leuk wel spierpijn nu. Nou dit was het weer, tot de zaterdag dan maar! De groentes van hak! Oja bedankt voor alle felicitaties groetjes marjolein.

Charlotte: Hoi papa, mama, bro, kleine zusje, Lukas en puk, Bedankt voor jullie grappige en lieve berichtjes. Ik hoop dat jullie net zo van de fjorden genieten als ik van de olifanten.Het werk hier is super gaaf. Tot binnenkort! Charlotte

Emma: Hoi thuis, Begin jullie langzaam wel erg te missen, maar het is hier wel super leuk en vergeleken met Nederland lekker fris. Bart als je dit leest: veel plezier op Kos broer!! Wouter ook veel plezier op je welverdiende vakantie en mis jou ook, ben erg blij met je reacties xx!!!! Papa en mama, jullie mis ik ook en ik hoop dat zaterdag de pizza klaar staat!! 🙂 Xxx Emma PS. Groetjes van Spekje Sanne aan de familie Langemheen.

Janine: Heiii thuis, Alles goed? Leuke vakantie gehad? De koffer al weer terug?Bedankt voor jullie lieve berichtjes. Het gaat super hier en heb het heel erg naar m’n zin! Tot snel!  Kusjes en groetjes van Janine

Sanne T: Heyhey lieve mensies thuis, De moeheid begint nu toch wel toe te slaan maar heb het nog steeds hartstikke naar me zin hier. Beginnen morgen aan de laatste werkwerk, zin in. Echt super lief die reacties die jullie sturen. Nu de vraagies: Is Rakkertje al een Rakker geworden? Lekker genoten van de vakantie paps en mams? En hoe is het met me broertje de strijder op werk? (ps. Leg me frikandelletje maar klaar als ik thuus kom) Dikke knuf van san

Coby: Dag lieve Pelletjes. Mis jullie!! Het is heel mooi om hier te zijn: werken met mooie mensen van de groep en mooie mensen die hier in pure armoe leven. Ik wordt er vaak stil van. Denk aan jullie en hou van jullie! Kus van Co

Ruben: Hallo lieve mensen, Het blijft bijzonder hier in het mooie South Afrika. Het is prachtig om met deze mooie groep, met stuk voor stuk gave mensen, deze indrukwekkende reis te maken. Verder gaat goed met mij en heb ik het erg naar m’n zin! Pa & ma, Ruub & Ploon en de Tigelaartjes; bedankt voor jullie berichtjes! JoeeRuub

 

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch