Was het Beloe de Beer…

O nee we zitten Zuid Afrika en degene die slingert is Koen. Een mooie afsluiting van een volle dag naar ieders tevredenheid. Genieten van elkaar, rijden in Pilanesberg. En natuurlijk wilde we de BIG5 zien! Vrijwel de hele groep op Jan na slingerde zich in het water en de bedoeling was dat je het water niet raakte Jordy.

Wat was het bijzonder om leeuw, neushoorn, koedoe, impala, waterbok, vlakvark, zebra, giraf, nijlpaard en nog veel meer maar het hoogtepunt waren toch de Olifanten. En zo dichtbij… Chantal kon hem haast aanraken!

2,5 uur in de bus, 3 uur in de gamedriver, weer 2,5 uur in de bus en warmmmmmm, in bakkies naar boven en beneden en dan weer 1,5 uur in de bus. Ze rolden zo hun bedje in wat een geweldige dag van genieten. Baie dankie Here.

Het is de eerste week geweest en het was goed de 2e week…. Morgen dansen in de kerk…..

De groep

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch