Nog plekken voor de jongerenreis 2018

Geef je nu nog op voor de Jongerenreis 2018!

 

Ja, ja je ziet het goed: 2018!

Voor de jongeren reis van 19 juli is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar om mee ta gaan. Dus geef je snel op!  Eerst nog even meer weten? Check het filmpje hier, ga naar www.shib.nl of mail naar info@shib.nl!

 

Waar geef ik me voor op?

In de zomervakantie gaat er weer een jongeren reis naar Zuid-Afrika. De reis duurt 2 weken. Hier kan jij iets betekenen voor de mensen en kinderen daar die in sloppenwijken wonen en leven. Je gaat bouwen aan een chreche want wij als SHIB geloven dat onderwijs en educatie toekomst bied! Zoals een welbekende Zuid-Afrikaan ooit zei: ”Education is the most powerful weapon which you can use to change the world” (Nelson Mandela).

Ook ga je kinderwerk doen midden in die sloppenwijken waarbij je speelt, liefde uit deelt en Gods grote liefde laat zien aan de kinderen daar.

Ook werkt SHIB aan het herstel van golfplaten huisjes in de sloppenwijken van ZA. Dit betekend dat we de meest onbewoonbare huisjes repareren zodat de armste weer een beter onderdak hebben.

 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag met ons mee? Geef je op via info@shib.nl vermeld hier even wie je bent, waar je vandaan komt, wat je leeftijd is en wat voor werk/opleiding je doet, dan nemen wij contact met jou op! Of meld je aan via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch