Afscheid nemen bestaat niet…

We begonnen de dag goed met uitslapen tot 7.00 uur. Na een ontbijt met yoghurt, muffins en ei, hebben we de voedselpakketten verdeeld onder de GMG groepjes. Ieder groepje kreeg een eigen pakket en ging onder begeleiding de sloppenwijk in. We hebben de voedselpakketten en kleding met liefde bij de allerarmsten gebracht. We zijn hiervoor ook een nog armer gedeelte van de sloppenwijk in geweest. 

 

Daarna hebben we verzameld bij de crèche waar we het kinderwerk de afgelopen weken hebben gedaan. Met drinken en cake hebben we de crèche feestelijk geopend. De kinderen hebben genoten van het drinken en likten hun vingers helemaal schoon van de cake. Prachtig om te zien!  

 

Na een groepsfoto en voor velen een emotioneel afscheid zijn we vertrokken vanaf de crèche naar het Imanuel Health Care Centre om de mensen terug te brengen die ons steeds hebben begeleid in de sloppenwijk. We zijn heel erg blij met de hulp van Mariah, Thanksgiving en Sharon. Zonder hun was het erg lastig communiceren met de mensen in de sloppenwijk die geen Engels verstonden. 

 

Voordat we terug zijn gegaan naar ‘De Witte Duif’, hebben we een tussenstop gemaakt bij de Choppies. Vanmiddag gaan we nog GMG houden, alvast een gedeelte van de tassen inpakken en daarna voorbereiden voor de bonte avond vanavond. Mede doordat we vanavond druk zijn met de bonte avond, is de blog vandaag al vroeg geplaatst. 

 

Tenslotte, om nog even terug te komen op de titel van vandaag: ‘Afscheid nemen bestaat niet, de kinderen en mensen blijven voor altijd in ons hart!’

 

André:

Lieve mensen; Even nog en dan… Het afscheid is lastig maar ook dubbel want ik heb wel weer zin om naar huis te gaan. Het eten is trouwens goed. Gisteren nog worst van de bbq gehad.)braai) Veel salades met rijst en vlees gegeten.  Ik merk dat er heel veel rode stof overal ligt. Ik zit er helemaal onder. Een warm bad gaat wonderen doen denk ik! Nog even en dan zie ik jullie weer. Dikke knuffel!  Groet André . Annafleur gisteren nog een giraffe gezien! En Margriet Popke is goed in batsen! (Poolen) Groet André 

 

Marjolijn:

Nog één dag te gaan en dan zijn we zaterdag alweer thuis. Vandaag hebben we afscheid genomen van alle lieve kinderen, een mooi en bijzonder moment. De mensen zijn zo ontzettend dankbaar voor de dingen die we hebben gedaan! Echt fantastisch om iets betekend te hebben hier, al is het maar klein. De stralende gezichtjes van de kinderen ga ik nooit meer vergeten! Morgen beginnen we aan de terugreis en gaan we genieten op de zwarte markt. Job, van harte gefeliciteerd met je verjaardag namens ons allemaal! Geniet van de dag! Pa en ma, tot zaterdag! 

 

Niels Rekker:

Het was een ongelooflijke gave week. Veel meegemaakt en gedaan. Afgelopen zondag gezien dat God overal is. Vandaag afscheid genomen van de kinderen. Moeilijk maar ik weet dat God met ze is. Deze reis had ik voor geen goud willen missen. Zuid-Afrika heeft mijn hart geraakt. Tot zaterdag!

 

Anneleen:

Heeey allemaal! Vandaag is de dag dat we afscheid hebben genomen van het kinderwerk en de meiden van het EHC. Super emotioneel natuurlijk om al die kinderen weer zo achter te laten. Gelukkig heb ik een geweldige groep die elkaar super goed steunt. En mama, jij kayakken? Ik ga stuuuuk hahah. Nou, veel succes met de terugreis naar Nederland en tot zaterdag! Veel liefs, Anneleen

 

Ardjan:

En dan zit de reis er weer bijna op! Vandaag hebben we afscheid genomen van de kinderen en de tassen ingepakt! Morgen nog even langs de zwarte markt en dan weer richting Nederland! Hoe is het in Oostenrijk is het een beetje mooi weer? Gaat het verder goed met iedereen in Nederland? Bedankt voor al jullie berichtjes! Fijne vakantie iedereen! Groetjes mij

 

Miranda:

Heeii, duurt nu niet lang meer voordat we elkaar weer zien! Ik geniet hier nog van de laatste paar dagen. M’n tas is alweer ingepakt, morgen vertrekken we alweer. Hoe is het daar, hebben jullie mij gemist? Ik zie jullie zaterdag ochtend op Schiphol! Dikke kus en veel liefs, Miranda

 

Jurrian:

Landgenoten hier het laatste bericht voor dat we weer naar huis gaan. Morgen al weer onderweg naar huis vanavond genieten van bonte avond! Hoogachtend uwe majesteit Jurrian

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch