Last but not Least

Vandaag is de laatste dag dat we aan de slag gaan op de bouw en in de sloppenwijk. Deze blog wordt geschreven vanuit de bus op de heen- en terugweg naar onze werkplek omdat we als we terug zijn snel moeten douchen en dan aan de slag moeten gaan met de voorbereiding van ons Nederlandse feest vanavond waar we rond de 40 Afrikaanse gasten voor verwachten. Kortom weer een dag vol spanning, vreugde, vermoeidheid en feest!

 

 

Max

De laatste normale dag is aangebroken, ik ben vandaag op de bouw en daar ga ik mijn laatste steentjes bijdragen, het eind van deze reis is in zicht maar ik geniet nog volop van ieder moment! Vandaag worden de laatste beelden op de bouw ook geschoten voor de documentaire, zelfs de montagedagen staan al ingepland…(mam, pap heeft de moeder van Pim al contact gehad met jullie?) ik mis jullie wel een beetje hoor om jou gerust te stellen mam 😉

 

Maik

Hallo allemaal daar! De vorige keer kon ik niet een stukje schrijven omdat ik kinderwerk moest voorbereiden dus nu hier een stukje geschreven door mij zelf! 😉 Ik heb het hier goed naar mijn zin. Ik heb 1 x shack repair gedaan, 3 x bouw en 3 x kinderwerk. Het leukste om te doen vind ik wel kinderwerk. Lekker met de kinderen spelen, zingen, tekenen en voetballen! Nog een paar daagjes en dan weer naar huis! Ik mis jullie natuurlijk wel en heb weer zin om jullie te zien !!;):) Ik ben ook benieuwd hoe het met de nieuwe schuur staat!? Ben benieuwd! Groetjes Maiky!

 

Joelle

Ha mensen thuis! Vandaag laatste dag kinderwerk en daarna feest met alle medewerkers. Een vraagje kan iemand een nieuwe Jungle Speed aanschaffen voor Anneloes?

Ik geniet van elk moment hier en zie jullie snel weer! Bedankt voor alle leuke reacties, dikke knuf! Joelle

 

Nienke

Lieve allemaal, bedankt voor de lieve reacties! Vandaag was de laatste werkdag, ik had kinderwerk. Wel moeilijk om de kindjes achter te laten in die ellende, maar het was zeker fijn om te doen! Vanavond is het feest en daarna nog 2,5 dag genieten hier! Ik mis jullie, tot snel! Dikke knuffel! Nien Ps. (alvast) gefeliciteerd lieverd! Tot snel xxx

 

Jamie

Haai, bedankt voor de reacties :). Ik wil nog lang niet naar huis want heb het mega leuk. Net weer kinderwerk gehad, gister een shack geverfd en donderdag voedselpakketten uitdelen.

Groetjes Jamie

 

Popke

Hoi hier vanaf de bouwplaats kusjes aan jullie thuis. Tot zaterdag!

 

Niels

Hallo mensen thuis, heb niet veel te vertellen eigenlijk. Mooie safari gehad, relaxte zondag en het bouwen gaat nu lekker snel. Zin in de laatste paar dagen want we hoeven er nu niet zo vroeg meer uit.

Groeten Niels

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch