Zondag jezelf ontdekken onder de ……

Vanmorgen nadat we heerlijk konden uitslapen zijn we bij de zwarte kerk geweest. Bij binnenkomst was er al een bijbelstudie gaande. We schoven in en zongen mee als dat lukte. De energie spatte er van af. Het voelde erg puur. De meeste mensen dansen heerlijk mee en na elke Halleluja wordt telkens harder Amen gezegd. Een hele andere dienst dan bij de witte kerk.

Tijdens de lunch genoten we van de tweede lekkere kip om daarna te genieten van een apart jongens en vrouwenprogramma.

Boys: Na een korte busrit kwamen we aan bij een meer waar we gekaart, gevoetbald, vuurtje hebben gestookt en zes jongens het ijskoude water hebben getrotseerd. Na twee uur zonder de dames kwamen we uitgerust terug (zoals de zondag bedoeld is) waar ons een verassing stond te wachten… namelijk de dames.

Girls: Na een korte preek over schoonheid en geliefd zijn zochten we al onze kleurigste kleding, Make-Up en accessoires op om ons klaar te maken voor een fotoshoot. Zie hieronder het resultaat. We hebben elkaars spullen gebruikt en elkaar geholpen om er zo mooi en gek mogelijk uit te zien.

Allemaal hebben we een heerlijke relaxte en gezellige dag gehad.

(PS, volg ons voor meer foto’s op Instagram. #SHIBNL)

Emiel:

Hoi peopz thuis, het is hier zo gaaf en magnefiek. Ik geniet echt, we hebben gewoon leeuwen gezien. De zwarte kerk was ook echt geweldig, wat een energie hebben die mensen. Voorlopig geniet ik nog even door, maandag en dinsdag kinderwerk. Ik heb er zin in, jullie horen nog van me. Groetjes thuis bye bye!

Thomas:

Hoi mensjens en padhoofd XD

Gisteren safari gehad was echt super vet. Veel dieren gezien, heel dicht bij een olifant uit het raam gezeten en echt super vette foto’s gemaakt.

Vandaag lekker uitgeslapen, zijn we naar de zwarte kerk geweest en hebben we een chill dagje gehad met alle mannen.

Ik praat teveel, blablablabla, doei

Levi:

Hallo mensen in Europa, bedankt voor de reacties afgelopen week, ik geniet er veel van. Het was een leuke week waarin veel gebeurd is, veel gemetseld, een shack repair gedaan en als hoogtepunt de safari. Dus de rustdag van vandaag was wel nodig! De ervarigen die ik hier op doe zijn echt geweldig (en de sterren nog geweldiger). Echt heeel jammer dat Ajax niet door is… Nu Europa league? Ik heb nog één vraag… welk bier is in de aanbieding bij de Albert Heijn? Dit is nodig voor zaterdagavond. Tot ziens!

Maureen:

Heeey iedereen! Vandaag heb ik toch zo’n topdag gehad! We hadden dus een girls only dag en ik zag me er gek uit joh, pfoe… Gisteren was ook super gaaf! We hebben uren door het safaripark gereden en heeeel veel wilde dieren gezien! Maandag en dinsdag heb ik kinderwerk en de dagen erna staan er andere en nieuwe dingen op het programma.

Oh en pap, we kunnen natuurlijk ook een keer samen gaan hè? Betaal jij? ;p

En mam, ik weet het goed gemaakt hoor. We gaan in Nederland wel weer samen shoppen haha! Maar m’n spullen krijgen jullie dus niet meer mee op vakantie ;p

En Latys, thanks voor het rooster haha!

Groetjes en kusjes voor iedereen die een berichtje heeft achter gelaten, super leuk om te lezen!

Christina:

Hey jongens,

Thanks voor de reacties steeds, superlief. Speciaal Imke en Niels, was echt cute. Moest wel beetje janken, maar thanks.

De fotoshoot vandaag was tof, beetje onwennig, maar tof. I felt good, wat wel fijn was na al die dagen in mn vormloze SHIB T-shirt.

Ik heb even een vraagje voor Imke en Niels; wat voor lolly’s vinden jullie het lekkerst? Mango, watermeloen of aardbei? Eentje samen kiezen graag… (Ik beloof niks)

John, hoe is het met je? Ik mis je…

Zoor, I have so much to tell you.

Mams, paps, iedereen, ik ga niet meer schrijven deze week, dus tot zaterdag!!

Kusje!

Oh, PS. De olifantjes waren echt GEWELDIG!! Ik vertel alles thuis wel!

Rosalie:

Lieve vrienden/familie aan het thuisfront,

Het gaat goed met mij hier in Afrika 🙂

Gisteren heb ik wilde dieren gespot op safari en vandaag een feestje gebouwd in de zwarte kerk!

Ik hoop dat het ook goed gaat met jullie allemaal.

Ik zie jullie snel weer en dan vertel ik jullie al mijn verhalen, ook al zou ik graag nog een tijdje langer hier blijven (maar goed dat zijn toekomstplannen 🙂 )

Tot snel!

Kus Roos. <3

ps. Pap+mam hoe is het op jullie vakantie? Genieten jullie een beetje?

pps. Ik las je berichtje fleur, lief!

ppps. Nog een dikke kus aan Leo, Anne, Maaike en aanhang (ik hoop dat jullie een leuke vakantie hebben)

Christel:

Dag lieve allemaal,

Afrika en deze groep zijn nog steeds fantastisch. Ik geniet heel erg van alle jongeren, ons team en gisteren de safari, dat was echt een droom die uitkwam. Wat me echt opvalt is dat de Afrikanen zo’n Gods vertrouwen hebben. Ze leggen echt alles in Zijn hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch