The Big Three

Om half 4 ging de wekker en om 4 uur zaten we vermoeid in de bus. Na een slopende rit, kwamen we rond 6 uur aan bij het safaripark. Helaas ging het park pas om half 7 open en moesten we even wachten. Het park is ongeveer even groot als de provincie Utrecht.

 

Na een half uur mochten we met de bus het park in en reden we naar de andere kant van het park. Daar aangekomen hebben we ontbeten en spelletjes gedaan, terwijl we hebben gewacht op de safaritrucks. We zijn in twee groepen gesplitst en op zoek gegaan naar de big five. Zoals de titel al aangeeft, hebben we helaas maar 3 van de 5 dieren gezien van de big five. Dat waren de olifant, de neushoorn en de leeuw. Ontzettend gaaf om deze in het wild te zien. Verder hebben we nog een heleboel andere dieren gezien, zoals stokstaartjes, gnoes, gazelles, zebra’s, giraffes, wilde zwijnen, nijlpaarden en nog veel meer!

 

Na de tocht met de safaritrucks reden we nog een stukje verder met de bus en de Jeep en reed de Jeep een stukje verder om te kijken naar een groep van 34 olifanten! Na een stop om onze lunch op te eten gingen we ook met de bus kijken naar de olifanten. Nadat we nog verder hadden gereden kwam er na 10 uur aanwezigheid in het park en na al 14 uur lang op zijn een einde aan deze onvergetelijke en mooie dag.

 

Marjolijn:

Hier gaat het allemaal nog goed, het is echt genieten. De safari was ontzettend gaaf! Na een drukke week werken was het heerlijk om even een dag rustig aan te doen. De afgelopen week heb ik 3x kinderwerk gehad, 1x bouw en 1x shackrepair. Gaaf om alle dingen gedaan te hebben, maar kinderwerk staat toch duidelijk op nummer 1!! Op naar de laatste week, wat gaat de tijd toch snel!

 

Ardjan:

Wat een geweldige dag was het vandaag op safari! Zoveel dieren kunnen zien! Verder gaat het erg goed en heb ik bow, shackrepair en kinderwerk mogen doen. Zo leuk om weer met al die kinderen te mogen spelen! En zo mooi om mn energie te mogen steken in het repareren van de “huisjes” en het bouwen van de school! De laatste week komt er nu aan maar die zal heel snel gaan omdat we vrijdag al weer terug gaan reizen! Zijn jullie veilig aangekomen in Oostenrijk? Geniet allemaal van jullie vakantie! Groetjes mij

 

Miranda:

Hoi, hoi allemaal. Hoe gaat het daar in Hoevelaken? Is leuke veilig terug uit Griekenland gekomen? En heb ik nog iets gemist? Hier is het super leuk en gezellig. Vandaag dus op safari geweest en wilde dieren mogen spotten! Geef Teun een knuffel en ik kijk uit naar de reactie terug!! Veel liefs en dikke kus Miranda

 

Anneleen:

Heey allemaal! Ik begin jullie nu wel een beetje te missen hoor! Vandaag hebben we de safari gehad, geweldig was dit. De big five is niet compleet, die is voor de volgende keer. Maargoed, weer wat van mn lijstje af kunnen strepen. Ik kan niet wachten om jullie de foto’s te laten zien! Groetjes!!!

 

Niels Rekker:

Hoi allemaal! Afgelopen week veel gedaan en ervaren. Met kinderwerk veel kinderen met blije gezichten gezien. Bij de bouw lekker metselen. Nu kan ik ook een muurtje metselen. Vandaag dagje safari. Het was een lange, leuke en intensieve dag. Veel dieren mogen spotten waaronder de leeuw:). Volgende de week nog even knallen.

PS1. Alvast gefeliciteerd pake!

PS2. Is PSV door naar de volgende ronde?

Groetjes!!

 

Jurrian:

Haaai allemaal thuis! Heb het hier naar mijn zin, veel gedaan in korte tijd. Vandaag safari op het programma. Een hele hoop olifanten, leeuwen, zebra’s en gnoes gespot. Ondanks dat het erg vroeg was wel een geslaagde dag. In Frankrijk nog een beetje uit te houden?

Groetjes jurr

 

André

Beste allemaal. Wat een mooie dag hebben we weer gehad. Wat een dieren en wat een mooie natuur. Ik heb olifanten van zo dichtbij gezien. En natuurlijk mijn favoriet de neushoorn. De afgelopen dagen heb ik wat rondgelopen in de sloppenwijk en kinderwerk gedaan. Wat hebben wij een huizen. En toch zie je zo veel verschillen in tuinen en huisjes. Wat zit er een creativiteit bij deze mensen. In armoede leven maar toch zo genieten van wat je hebt. Inez,Lois,Maureen,Silas en Annefleur een hele dikke knuffel en Loïs ik snap nu waarom de olifant je favoriet is! En Maureen ik krijg complimenten dat ik zo’n mooie blouse heb! Silas ik heb nog geen pinguïn gezien:) en Annafleur wel heel veel Giraffen!

 

Niels:

Dus hier nog even het bericht dat donderdag mee had moeten komen:

Hallo mensen thuis, nu bijna een week achter de rug en het gaat nog steeds top. Ik heb twee keer mogen helpen op de bouw, één keer met het shack repareren en een keer kinderwerk. Dat laatste was niet helemaal mijn ding dus ben ik met de eerste chi chi wa een gat gaan graven met de andere groep voor de wip wap.

Verder is het weer lekker genoeg om te zwemmen en ben ik de groep een keer kwijtgeraakt met een wandeling om de zonsondergang te kijken. En zo nog allemaal leuke avonturen die ik thuis vertel.

Nog een bijzonder moment om uit te lichten is het feit dat Albert weer een lange broek aan heeft gehad. Hij leek niet helemaal op zijn gemak en hij moest erg zweten op zijn onderbenen. Er is helaas geen officiële telling maar we houden het op 1.5 jaar.

PS: Stijn heb jij nog last van je hoest die ik en Levi ook hebben gekregen door jou? Om een indicatie te krijgen van wanneer het weer wegtrekt.

PPS: kleine update voor Teun: Albert heeft net een raam kapotgemaakt.

Speciale groeten aan Laura want ik mis je wel een beetje zeg maar en pa en Floortje natuurlijk, hoop dat jullie een fijne vakantie hebben. En bedankt iedereen voor alle reacties 😉 Groeten Niels van de Beek

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch