SHIB duikt mee met oudjaarsduik 2016!

Duik het nieuwe jaar in.


Jurrian is één van de 300 mensen die het waar gemaakt heeft ! Hij is het koude water in gegaan.
Jurrian is één van de deelnemers van de SHIB zomer reis 2017.

Jaarlijks organiseert World Servants een nieuwjaarsduik in het Zeumersegat, net buiten Voorthuizen. Iedereen mag er aan mee doen. Het is gewoon een hele leuke belevenis ook. O.a. goede doelen organisaties kunnen hiermee sponsoring zoeken. Dus zeker iets voor SHIB om aan mee te doen.
Om 14.00 uur vertrekt een grote groep vanuit Voorthuizen centrum met trollels en vlaggen, lopend naar het Zeumerse. Hier een opening met muziek en worming-up en dit jaar een startschot door Gert-Jan Segers van Christen Unie. Het wordt groots aangepakt! Heel gaaf! Warme chocolade natuurlijk om het af te sluiten.
Volgend jaar weer meer SHIB -ers?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch