Holland House

We kijken terug op een top dag. Vier dames hebben vandaag de hele dag gekookt voor de Hollandse avond. Vandaar dat er maar een klein groepje op de bouw was. Maar er is veel gedaan, Willem is blij! 1150 stenen weggelegd. Halverwege de ochtend kwam Erik het bouwteam versterken. Top!

Shackrepair: Vanochtend heeft de groep (nadat er nieuw materiaal gehaald was) een gedeelte van een dak vervangen. ’s Middags wat kleinere werkzaamheden bij een andere shack.
Wat is het elke dag toch weer een feest om het kinderwerk te doen. Zoveel blije gezichtjes. We zijn in de buurt van het shackrepair gebleven en samen hebben we nog voedsel pakketten rondgebracht en babykleding uitgedeeld. Zo bijzonder om te doen, voor ons een klein gebaar maar voor de ontvangers een groot cadeau.

We sloten de dag af met de traditionele Hollandse Avond. Wat een geweldig feest. In totaal waren we met ongeveer 80 mensen. Zwarten (Batswana) en blanken (Makgoa) bij elkaar. Na lekker te hebben gegeten van de Hollandse stoofpot werd er samen gezongen. Wat een stemmen hebben die Afrikanen!

Henk:
Lieve Annie en de kinderen, we zijn al aan het aftellen over een paar nachtjes ben ik weer thuis. Alles verloopt hier op rolletjes. Liefs Henk.

Henny:
Lieve allemaal! Het gaat hier nog steeds erg goed. Gisteren heb ik kinderwerk gedaan en daarna heb ik bij het voedselpakket brengen een kindje blij kunnen maken met Dinthe’s jurkje.
Vanavond heb ik Robert’s oranje shirt aangehad op de Hollandse avond en daarna weggegeven.
Warme groetjes en liefs voor iedereen. Tot ziens in Nederland!

Lianne:
Gezellig feestje achter de rug. De Hollandse avond was geslaagd. Veel liefs voor iedereen van mij en tot snel in NL. Veel liefs en een dikke kus voor Ronald, Annemijn en Julia. Love you much. @Julia en Annemijn, alle knuffels hebben een nieuw baasje gekregen. Ze zijn er blij mee.

René:
Hallo allemaal, hier wederom een geweldige dag. Vandaag Shackrepair gedaan. Elke keer weer mooi om mensen blij te maken. Vanavond helemaal super met de Hollandse avond. Leuke gesprekken gehad en lekker meegezongen en geswingd op de Afrikaanse muziek. Wat een sfeer. We zijn alweer bijna aan het einde van de reis. Nog een paar dagen. Fijn om weer naar huis te gaan maar ook jammer om hier weg te gaan. Dubbel! Groetjes aan iedereen.

 

dsc07311 dscn0811 img_2254 img_2255 img_7164

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch