Een zonnige zondag en een jarige Henk!

We mochten vandaag uitslapen, maar dat lukte niet bij iedereen. Door het vroege zonnetje en de warmte waren de meesten weer op tijd wakker. Om acht uur Afrikaanse tijd hadden we weer GMG en om 8:30uur gingen we aan het ontbijt. Om 9:15uur vertrok de bus richting de kerk in de township. We waren erg benieuwd hoe swingend het er aan toe zou gaan in een echte Afrikaanse kerkdienst. We werden enthousiast begroet en we werden gevraagd verspreid te gaan zitten.
Toen de dienst begon mochten we minimaal drie mensen om ons heen begroeten.

Verder werd er veel gezongen in de dienst en we werden geweldig begeleid door een goed uitgeruste band. We gingen vanzelf mee swingen. Zelf mochten we ook een lied voorin de kerk zingen: In die hemel is die Heer. Daarna kregen we nog een preek, die ging over Psalm 116:12
Na de dienst wilde de voorganger nog op de foto met ons en daarna liepen we door naar het jongerencentrum. Dit is het project waar een groot deel van de groep 2 jaar geleden aan heeft gewerkt. Het was erg leuk om de vorderingen van de bouw te zien.
Toen terug de bus in naar de Witte Duif waar de warme lunch alweer klaar stond. Voor het eten werd Henk nog toegezongen en werden we uitgenodigd voor zijn feestje om 15:30uur. We moesten onze zwemkleding meenemen en zouden worden thuisgebracht.

Na het eten konden we relaxen, zwemmen, lezen, slapen en kletsen.
Om 15:30uur stond de taart klaar en kreeg Henk een cadeau namens de groep.
Na de heerlijke taart en de frisdrank, kon iedereen zijn eigen gang weer gaan.

Het was een heerlijke rustdag om lekker bij te komen!

Corry:

Lieve kinders, vanuit een zeer warm Afrika een groet van ons. Vanmorgen een kerkdienst meegemaakt met veel muziek en dans. ’s Avonds zitten wij bij elkaar op de trappen van ons verblijf. Gezellig kletsen en grappen maken. Morgen weer aan het werk. Muren metselen. Bel Babs dat haar groet ontvangen is. Lieve groet Joop en Corry

Jan:

Hallo schat en alle die mij dierbaar zijn. Wat is het een dankbaar werk om hier bezig te zijn. Vandaag een prachtige dienst meegemaakt met zwarte mede christenen. Wat zit daar een emotie en beweging in. Dat zijn we bij ons niet gewend. Hier gaat alles goed. Groetjes vanuit een heet en zonnig Zuid Afrika, opa Jan

Willem:

Wat is hier toch geweldig ondanks de warmte. Na een mooi weekend hopen we morgen weer te starten met de werkzaamheden. Jannie, nog een klein weekje en je mannetje is weer thuis.
Geraldine, gefeliciteerd met je verjaardag. Groetjes en een dikke kus aan allen, helmaal voor mijn schaapjes. Ik mis jullie, opa

Bas:

Lieve allemaal, hier een berichtje vanuit een zeer warm Zuid Afrika. We zijn dankbaar, dat we nog steeds ons steentje mogen bijdragen en er mogen zijn voor onze naasten. We hopen ook deze week het nodige te kunnen doen en dat de hitte ons niet tegen houdt. Groetjes Bas

Titia:

Hoi allemaal, hoe is het daar? Mam, ik weet zeker dat jij de dienst vanochtend geweldig had gevonden! Pap, alles goed in mijn huisje?;) Rianne, al uit de wacht? Succes iig met werken! Mineke, alles goed, kun je alweer wat langer ’s nachts slapen? Knuffel voor Quinn! Femke, zeker een leuke week met Jeffrey gehad? Ook een knuffel voor Bailey!
@Kim en Arianne, ik had het kunnen raden! Super leuk! Niemand snapt trouwens hier jullie berichtjes!
Dikke knuffel van mij voor iedereen!

Bettine:

@Volkert, Lieke en Jelte: gisteren veel dieren gezien tijdens de safari, zoals je hebt kunnen lezen.
Vandaag lekker bij kunnen komen van het harde werk en de vele indrukken.
Lekker gewandeld in het bos? En was de jongerendienst leuk?
@Edith: al wel lekker kunnen lopen hier, lekker vroeg op en geen spierpijn

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch