Safari en meer!!

De dag begon met een prachtige zonsopgang, we waren dan ook om 6.00 uur al onderweg… want we gingen vandaag op safari naar Pilanesberg. Na een reis van anderhalf uur, gingen we eerst ter plaatse ontbijten, heerlijk klaargemaakt door Cheryl. Om 8.45 uur gingen we dan eindelijk in een open safari wagen op weg, in afwachting van welke dieren we allemaal zouden gaan spotten. Al gauw kwamen we de eerste zebra’s, impala’s en gnoes tegen, daarna volgden de giraffes, waterbokken, neushoorns, nijlpaarden, olifanten en wilde zwijnen. Wat is Gods schepping onvoorspelbaar mooi! Er waren twee hoogte punten, de cheeta’s (drie), die bijna nooit gespot worden, en twee olifanten die voor onze auto op twee meter afstand voorbijkwamen!! Tegen enen kwamen we terug, van een prachtige maar o zo warme rit. Het was tegen de 40gr.

Hierna kregen we een zeer uitgebreide lunch en om 14.00 uur reden we richting de farm van Lucas Steyn net iets buiten Koster. Lucas leidt blanke en zwarte boeren op om de grond op een bijbelse manier te bewerken, waardoor de opbrengsten hoger worden. Er wordt dus geen gebruik meer gebruikt van chemische middelen. We kregen heerlijke muffins en verkoelend drinken, en daarna een rondleiding over de farm. Hierna reden we weer richting die Witte Duif, waar een heel varken aan het spit op ons lag te wachten. Het was een zeer geslaagde dag, waar we enorm van genoten hebben!!

 

Ton:

Beestachtig mooie dag. Weer genieten. Groetjes Ton

 

Lise:

Lieve Gerben, pa&ma en de rest. Wat een bloedhitte hier, de mensen hier verlangen zo naar regen! Het was een super mooie dag vandaag, Gerben als je de foto’s van de cheeta’s ziet ben je echt jaloers, zo dicht bij waren ze. verder gaat het goed hier, week 2 bijna van start, morgenochtend gaan we naar de zwarte kerk(ben zooooo benieuwd erna)!! Liefs van mij en dikke kus

 

Janny:

Lieve allemaal het is super warm hier maar ook ontzettend mooi, olifant, cheeta, nijlpaard, neushoorn en nog heel veel andere dieren gezien. Mis jullie allemaal heel erg. Lieve groetjes en dikke kus voor Sanne, Milan en Rijk

 

Angelique: Lieve allemaal, we zijn al weer over de helft. Wat gaat de tijd snel! Het is nog steeds heel bijzonder en indrukwekkend! Vandaag de safari, wat was het weer prachtig!!! Ondanks de warmte enorm genoten. Morgen naar de ‘zwarte kerk”. Zin in!! lieve Marc en Marjolijn, Rianne en Emiel, mis jullie wel hoor! Heel veel liefs en LY! Ook voor alle anderen natuurlijk!!

 

Erik:

Lieve Geraldine, Lynn, Swen en iedereen die dit leest. Wat geweldig om de mensen hier die het zo nodig hebben te mogen helpen, wat een armoede is er toch in deze wereld. Vandaag hebben we ook een andere kant van dit prachtige land mogen zien, zoals jullie lezen hebben we echt heel veel dieren gezien. Ik mis jullie, liefs!

 

Elbert:

hallo vrienden en familie hier is alles goed we beleven van alles en zien veel. De rest vertel ik wel als ik weer thuis ben. Groetjes van Elbert.

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch