Swingen in de kerk

Om kwart voor 8 worden we gewekt met een liedje door Jeroen. We ontbijten met versgebakken brood, muffins en yoghurt. Om kwart over 9 moeten we verzamelen bij de bus, we vertrekken naar de ‘Zwarte Kerk’. Onderweg oefenen we de liedjes die we gaan zingen in de dienst: ‘ik stel mijn vertrouwen’ en ‘u maakt ons één’.

Aangekomen bij de kerk moeten we even wachten tot de zondagsschool is afgelopen. Hierna worden we zingend ontvangen, de heren worden rechts neergezet, de dames apart in het midden en de linkerkant. Er worden veel liederen gezongen en wij klappen en zingen maar gewoon mee. De dominee houdt een preek over Samuel die geroepen wordt door God. De boodschap van de dienst is dat we de stem van God moeten leren horen. En ons hiervoor open stellen. Na de dienst staat er weer een lekkere maaltijd klaar bij Die Witte Duif. De rest van de dag hebben we weer lekker vrije tijd en die gaan we benutten om lekker te zonnen want het is heerlijk weer! Ohja.. Maik had een vraagje voor zijn ouders: Kan de laptop naar de maker gebracht worden? Hij wilde graag hierover bellen mja heel gek dat dat niet de bedoeling was.. 😉

Jiska

Lieve allemaal, ik wil hier nog lang niet weg hoor! Ik heb het hier namelijk ontzettend naar mijn zin en bovendien heel veel mooie momenten mogen meemaken. Zo heb ik al een slang en aap gezien, Job! Toch mis ik jullie wel hoor. Heel veel liefs, Jiska

Frederique

Bedankt voor alle leuke reacties J Het is hier erg gezellig! We hebben al zebra’s, apen en zwijnen gezien. Het kinderwerk vind ik het leukste om te doen, want  de kinderen in de sloppenwijken zijn super lief. Hoe is jullie vakantie? Tot zaterdag! <3 Liefs, Frederique

Leah

Heee Yarah, mama en broers! Ik kan niet wachten om alle belevenissen met jullie te delen! het is hier heel bijzonder en het word denk ik lastig om alles uit te leggen maar ik ga mn best doen, er zijn veel foto’s dus we hebben zaterdag genoeg te doen! Tot zaterdag en dikke kus van mij voor jullie! K hoop jullie wel allemaal te zien hoor zaterdag.. ahum.. Rutger

Nick

Hoi, alles goed hier. Heb het gigantisch naar mijn zin en vindt dat het veel te snel voorbij gaat. De bouw schiet lekker op en natuurlijk is het kinderwerk ook weer helemaal top. Hoe is het op vakantie? Groet Nick ps. Romy gefeliciteerd namens Lisette en mij.

Ivanka

Lieve iedereen, het is hier echt heel leuk. Heb al superveel verhalen om te vertellen over de bouw, de lieve kinderen en alle andere leuke mensen. Heel leuk om al jullie reacties te zien. Ik wil nog meer vertellen maar dat bewaar ik voor zaterdag. Een hele dikke knuffel voor Seïntje en natuurlijk ook voor de andere kids. Liefs Iv

Fabienne

Hallo lieve Familie en vrienden, Hoe is het daar nog een beetje vol te houden zo zonder mijn?!! Hier gaat alles goed hoor! Op een klein ongelukje na maar niet heel ernstig hoor! Dat horen jullie zaterdag allemaal wel als ik weer naar Nederland kom! Dikke Knuffel en Hele Dikke Kus aan iedereen xxx Fa

Henk

Lieve Gerben, Melissa, Geanne en Tristan, Gaan jullie maar vast sparen hier moeten jullie echt (weer) aan het werk!! Geeft echt heel veel voldoening en de hulp is echt nodig veel schrijnende gevallen! Groeten Henk, Conny, Margaret en Geert.

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch