In memoriam: ‘onze’ chauffeur Hannes Loots

Wie kent hem Hannesniet? Hannes Loots, de buschauffeur van Ben Rademan busse. Al jarenlang de trouwe berijder van de bus, die altijd voor ons klaar stond.

Het bericht bereikte ons dat Hannes gisteren plotseling is overleden. We wisten al dat het niet meer zo goed met hem ging. In november heeft hij nog in het ziekenhuis gelegen. Bij de scholenreis van februari 2016 liep hij met een stok. De groepsleiders melden dat ze bezorgd waren over hem.

En nu was zijn tijd gekomen. De HERE heeft hem geroepen. We weten van zijn geloof, daar getuigde hij ook van in persoonlijke gesprekken. Hij is gepromoveerd, door de engelen de hemel binnen gereden. Dat is een grote troost. Maar wij zullen hem missen bij onze reizen. Zijn familie zal hem  nog meer moeten missen. Laten we bidden om troost en kracht voor hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch