Verkleurd en opgefleurd

Hallo allemaal,

Vanmorgen ontbijten we met ei en spek, waar we inmiddels aan wennen. Om 8 uur vertrekken we met de bus naar Reagile om opnieuw te gaan bouwen, shacks te verbeteren en kinderwerk te doen.

De flessen zonnebrand beginnen op te raken door het ontzettend warme weer. Kreeften, zwarte en witte , ze zijn er allemaal!

Henk en Anniek gaan vandaag bouwen en ze hebben er heel veel zin in! Vandaag maken we de tweede kamer af en daarmee lopen we een week voor op schema. Het stuken gaat lekker snel en iedereen is vol enthousiasme bezig. Aan het einde van de dag zijn we erg moe, maar wel voldaan! 🙂

Alisha en Wim gaan vandaag shack repair doen. Alisha heeft dit nog nooit eerder gedaan en is erg benieuwd wat ze aan zal treffen. Vandaag gaan we 3 shacks repareren en verbeteren, alles verloopt volgens plan. Ondanks het nieuwe materiaal en de goede inzet is het toch meer het bij elkaar plakken van oude troep. Gelukkig helpen alle kleine beetjes en zijn de mensen er ontzettend blij mee!

Esther, Eline en Christianne zitten vandaag in de groep van het kinderwerk. Zodra de kinderen de blauwe shirtjes herkennen, komen ze aanrennen. Het werkje van de dag is een parapluutje die ze zelf mogen inkleuren en versieren met stickers. Er wordt veel gedanst en gezongen en we krijgen bijna kramp in onze armen door de chichiwua.

Vanavond gaan we op tijd naar bed omdat we morgen om 4 uur in de bus zitten op weg naar de safari. We zullen zien of we de big five gaan aantreffen. We bedoelen natuurlijk niet onze staff.

We genieten van het lezen van de reacties op het blog en het is dan ook vaak dringen bij de laptop. Blijf dus allemaal lekker schrijven, want het is ons enige contact met Nederland en dat is erg leuk!

Warme groetjes,

Wim, Esther, Eline, Henk, Anniek, Christianne en Alisha

Heehoi allemaal, weer kinderfluisteraar gespeeld dus vandaag en het ging echt leuk!!! (M’n shirt wel onder de stift maar jo lekker zelf wassen hè. Oh en fijn dat hij me niet eerder miste (Haitsma :’). Blijf schrijven mensen, het is leuk om iets van jullie te horen J. Verbrande groetjes Eline

 

Roos, gelukkig maar! Veel plezier op wintersport en Mart, fijne voorjaarsvakantie! Ik geniet hier enorm van het kinderwerk, de geweldige groep en het heerlijke weer. Weet iemand iets over de PW-indeling van Rhodé en mij? B1, superveel succes morgen, maak EKVA in! Joejoee! Chris

 

Mam, m’n nek is verbrand ja. Timon: je droomontbijt is hier, kom je ook? 😉 Nathalie: lekker scannen. Gisteren shack repair gedaan, vandaag kinderwerk. Is echt leuk om iets voor de mensen te doen! Morgen op safari! Geniet van de vakantie en die cache vinden hè… Liefs, Esther

 

Heee! Alger, heel veel plezier op wintersport! Anna, op welk vak zijn we ingedeeld met PW? En mam, ik ben rood en bruin dus lekker wel verkleurd haha. Ik heb vandaag shack repair gedaan en dat was ontzettend leuk om te doen, om iets voor de mensen te beteken! Warm, maar gelukkig 🙂 Liefs, Alies

 

Hello allemaal, wat is het hier fantastisch! Mirte, Mau vroeg zich af waar ze was ingedeeld met PW? Milan, als ik thuis ben ga ik gelijk rondjes door de straat maken, leuk man! Ojaa, mam en pap, had wat problemen met m’n koffer (kreeg hem niet meer open), dus heb jullie kaartje net pas gelezen! Lief hoor. Marcélia, leuk zo’n berichtje! Morgen op safari, heel veel zin in! Hoe gaat het met oma? Liefs Anniek.

Ghello iedereen. Ben verbrand en moe, het water dat je drinkt is meestal lauw en het stevige ontbijt is niet mijn ding. Toch zou ik het hier voor niets in willen ruilen. Ik zal niet liegen, ik begin jullie wel een beetje te missen allemaal. Toch blijf ik nog liever wel een poosje. Stadige groeten Henk

 

Alles goed naar het zin. Neus en oren zijn ondanks factor 50 wel iets te rood, maar ach je kunt nu eenmaal niet alles hebben.

Verder werkt het de groep ontzettend goed!!! Gemotiveerd tot in hun tenen… Ik ga er vanuit dat deze motivatie de komende week blijft en we door ons werkt “motivatie” kunnen achterlaten.

Vrgr

Wim

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch