Gezocht: jongens voor de jongerenreis!

ZGezocht: jongens voor de jongerenreis!oals je hier al hebt kunnen lezen gaat er komende zomer weer een jongerenreis naar Zuid-Afrika. De werving is gestart, de voorbereidingen zijn in volle gang en er zijn al diverse aanmeldingen. Deze mensen zijn ook al een keer bij elkaar gekomen, dus de eerste contacten zijn al weer gelegd. Maar de groep is nog niet vol!

Er kunnen nog meer jongeren bij, en voor een goede verhouding in de groep zijn we ook zeker nog op zoek naar jongens. Dus jongens: heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, lekker te sjouwen en te bouwen, iets te betekenen voor je medemens in Zuid-Afrika en heb je een paar weken de tijd in de zomer van 2016? Kijk hier!

voor meer informatie over de reis, kom naar de informatieavond op 15 december  en geef je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch