Gezocht: enthousiaste jongeren!

Gezocht: enthousiaste jongeren!Komende zomer gaat er weer een groep jongeren met SHIB naar Zuid-Afrika. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een mooi project te worden. We zijn op zoek naar enthousiaste jongeren die zich willen aansluiten bij de groep en mee gaan op dit avontuur.

SHIB is een christelijke hulporganisatie die in Zuid-Afrika door vrijwilligers de armoede- en HIV/aidsbestrijding ondersteunt. Jaarlijks worden er voor jong en oud een aantal projectreizen naar Zuid-Afrika georganiseerd. Komende zomer is weer de reis van twee weken voor jongeren.

Ben jij een jongere die wel houdt van een uitdaging, de handen uit de mouwen durft te steken en iets over heeft voor zijn / haar medemens? Dan is dit jouw reis!

Op dinsdag 15 december is er een informatieavond over deze reis, kom en laat je enthousiast maken!

Datum: dinsdag 15 december 2016
Tijd: van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur
Waar: kerkgebouw De Burcht, Van Schothorststraat 24 in Barneveld

Alvast een voorproefje over de reis:

Tijdens de reis ga je meehelpen om een jeugdcentrum te realiseren in de sloppenwijk Reagile. Ook ga je de sloppenwijk in om shacks op te knappen en mensen te helpen met wat voor handen ligt. Verder is een onderdeel van de reis het doen van kinderwerk. Kids die niet naar school kunnen en niets hebben een paar uur de tijd van hun leven geven. Jij kunt een verandering zijn voor veel mensen en kinderen. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en gaan we je van alles laten zien van Zuid-Afrika.

Voorafgaand aan de reis kom je diverse keren met de groep en de leiding bij elkaar om elkaar te leren kennen, te werken aan teambuilding en om acties te houden voor het bij elkaar verzamelen van het benodigde bedrag.

Vertrek: 29 juli 2016
Duur van de reis: 2 weken
Kosten: om en nabij € 1.750,-
Minimale leeftijd: 17 jaar

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Stel gerust alle vragen die je hebt. Je kunt ons mailen: info@shib.nl. Of kom dus naar de informatieavond op 15 december!

Tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch