Wie gaan de komende jongerenreis leiden?

fransKomende zomer is er weer een jongerenreis. De voorbereidingen voor deze reis zijn in volle gang! Inmiddels is bekend wie de reis gaan leiden. We stellen deze mensen graag aan je voor.

Frans van de Stroet
Ik heb ervaring met SHIB als deelnemer, reisleider en bestuurslid en betrokken bij de organisatie vanaf 2005. Enthousiast en betrokken geraakt sinds deelname van mijn vrouw aan een reis. Haar verhalen maakte dat ik deze ervaringen ook wilde kunnen delen. Ik daag je uit, ga de uitdaging aan, ga met ons mee naar Zuid-Afrika, leer jezelf kennen, en draag een steentje bij aan het leven van deze mensen.

Connie van de Stroet
Ik ben Connie van de Stroet. In 2004 ben ik de eerste keer naar Afrika geweest, een mooie en indrukwekkende reis. Komende zomer wil ik deze ervaring graag met je delen.

Henk Ruitenberg
Mijn naam is Henk Ruitenberg. Ik ben getrouwd met Conny en wij hebben samen drie kinderen. Ik ben al druk bezig met het organiseren van acties voor Zuid-Afrika. We hebben er zin in en gaan er een mooie reis van maken.

Conny Ruitenberg
Mijn naam is Conny Ruitenberg. In 2014 had ik het voorrecht een reis mee te maken naar Zuid-Afrika. Het was een onvergetelijke ervaring. Vandaar dat ik enorm veel zin heb om in 2016 weer mee te gaan. Hulp, maar vooral hoop bieden. Gods liefde zichtbaar maken, maar ook Gods liefde daar zien.

Jeroen Visscher
Hallo allemaal, mijn naam is Jeroen Visscher. Ik ben 27 jaar oud en ga dit jaar voor het eerst naar Zuid-Afrika. Dat ik deze reis als leiding mee mag gaan is voor mij echt een geschenk uit de hemel, een droom die uit komt… Ik ben zelf erg sportief, en organiseer graag (sport)activiteiten. Ik hoop dat ik deze gaven kan benutten om jullie te helpen om aan het gewenste bedrag te komen. Maar daarnaast ook mijn talent kan benutten in Zuid-Afrika.

Naast sportief bezig zijn wil ik me graag inzetten voor de mensheid in Zuid-Afrika. Voor ons is het van zelfsprekend dat we eten, drinken, een tv en een smartphone hebben. Maar voor hen is het niet eens van zelfsprekend dat ze een dak boven hun hoofd hebben. En dat maakt mij verdrietig. Daarom wil ik met onze wijsheid, onze technieken, onze gereedschappen hen helpen!

Tot slot een citaat uit een liedje “de glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft”. Soms zegt het zelf zien meer dan 1000 woorden. Ik hoop samen een mooie, onvergetelijke, dankbare en een hardwerkende 2 weken tegemoet te gaan. Tot snel.

Word je ook enthousiast?
Ben jij een jongere die wel houdt van een uitdaging, de handen uit de mouwen durft te steken en iets over heeft voor zijn / haar medemens?

Tijdens de reis ga je meehelpen om een jeugdcentrum te realiseren in de sloppenwijk Reagile. Ook ga je de sloppenwijk in om shacks op te knappen en mensen te helpen met wat voor handen ligt. Verder is een onderdeel van de reis het doen van kinderwerk. Kids die niet naar school kunnen en niets hebben een paar uur de tijd van hun leven geven. Jij kunt een verandering zijn voor veel mensen en kinderen. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en gaan we je van alles laten zien van Zuid-Afrika.

Vertrek: 29 juli 2016
Duur van de reis: 2 weken
Kosten: om en nabij € 1.750,-
Minimale leeftijd: 17 jaar

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Stel gerust alle vragen die je hebt. Je kunt ons mailen op info@shib.nl.

Of kom naar de informatieavond op dinsdag 15 december. Kom en laat je enthousiast maken!

Datum: dinsdag 15 december 2016
Tijd: van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur
Waar: kerkgebouw De Burcht, Van Schothorststraat 24 in Barneveld

Wil je je direct aanmelden? Dat kan via de pagina aanmelden.

Graag tot ziens!

Connie van de Stroet Conny Ruitenberg Frans van de Stroet Henk Ruitenberg Jeroen Visscher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch