Bouw jeugdcentrum gaat gestaag door

Bouw jeugdcentrum gaat gestaag doorDe laatste groep is al weer een poosje thuis in Nederland, maar ondertussen wordt er in Zuid-Afrika gestaag doorgewerkt aan de bouw van het jeugdcentrum. Op deze manier heeft het project zijn voortgang en zijn er een aantal mensen fijn aan het werk. Nathaniel Sedumedi is de projectleider van de Kgetlengrivier gemeente in Zuid-Afrika en houdt alles in de gaten.

We krijgen regelmatig foto’s toegestuurd van de bouw, zodat we op de hoogte blijven hoe de bouw verloopt, tegen welke problemen ze soms aanlopen en hoe we dit werk zo efficiënt mogelijk kunnen voortzetten.

Het is mooi om te zien dat de gemeente er serieus werk van maakt en dat ons werk daar wordt gezien en voortgezet. Ook voor de groepen die al met dit project bezig zijn geweest is het altijd leuk om de voortgang te volgen, dus hierbij ook voor jullie de foto’s.

De volgende groep die aan dit project gaat werken is de scholenreis van februari 2016. Geloof ons maar, die gaan zich dan zeker niet vervelen 🙂

Wil jij ook aan dit project gaan meewerken? In de zomer van 2016 is er weer een jongerenreis. Meld je snel aan, of mail ons voor meer informatie!

Bouw jeugdcentrum gaat gestaag door Bouw jeugdcentrum gaat gestaag door Bouw jeugdcentrum gaat gestaag door Bouw jeugdcentrum gaat gestaag door Bouw jeugdcentrum gaat gestaag door Bouw jeugdcentrum gaat gestaag door 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch