What counts in life…

What counts in life..

Dat is wat deze dag bepaalde toen we vanavond als groep aten, zongen en dansten. Meer dan 120 mensen bezochten de Hollandse avond. Niet alleen het verschil tussen zwart en wit maar ook tussen verschillende bevolkingsgroepen van Zuid Afrika en onze Hollandse groep ontmoeten elkaar.


De plaatselijke overheid sprak de groep toe met bovenstaande woorden. Het eten was niet echt Hollands maar toch ook weer wel, Nasi met een scherp kip gerecht. Iedereen smulde.

De dag begon vroeg met het wakker maken van Tim. Hij werd vandaag 18 jaar! Op de school van Antoinette de morgen beginnen met lekker spelen en knuffelen van de kinderen. Bouwen blijft een uitdaging hier, hadden we vandaag volop materialen om lekker te werken maar ook nu weer was er vertraging. We moesten de meester metselaar van Reagile thuis ophalen; hij had eigenlijk geen zin vandaag! Maar we hebben een mooi stuk van de buitenkant mogen doen.

Ook het kinderwerk en het shackrepair konden gewoon door gaan. Het gaat goed met ons en namens Tim bedankt voor alle felicitaties en voor de de berichten van iedereen uit Holland.

De Staf

What counts in life... What counts in life... What counts in life... What counts in life... What counts in life... What counts in life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch