Bloed, zweet, tranen en liefde

Bloed, zweet, tranen en liefdeOok vanmorgen worden we, na het wekken, wakker gemaakt door de heerlijke Afrikaanse zon. Het is maandag, een nieuwe werkweek gaat van start, we zijn uitgerust en hebben er allemaal zin in!

Bouw
Vandaag op de bouw loopt alles op rolletjes, stenen en specie. Ook moeten we op de steigers staan om te kunnen metselen. Het wiebelt wat heen en weer, maar het is heel gezellig. Flink wat stenen worden gelegd en de rijen vliegen omhoog. Er staat nu een echte muur!

Kinderwerk
Vandaag maken we armbandjes en kettingen van strijkkralen, knopen en rietjes. Dit is een groot succes, de kinderen vinden het geweldig! Sommige kinderen maken wel 6 kettingen voor zichzelf. We laten het programma los en genieten volop van deze kinderen. Maar we worden ook geconfronteerd met een paar van de armste kinderen uit deze wijk, we trekken ze nieuwe kleren aan en kopen appels voor dat gezin. Morgen zoeken we deze kinderen zeker weer op voor een paar uur ontspanning en liefde.

Shackrepair
We beginnen de ochtend met het inkopen van materialen. Na enige vertraging zijn we om 11 uur dan toch klaar met inkopen. ’S middags gaan we van start in een nieuw aangewezen shack. De meiden beginnen met het dichtplakken van gaten. En de jongens beginnen met popnagels de platen van het dak tegen elkaar te trekken zo kunnen we lekkage tegen gaan. Na een middag hard doorwerken kunnen we morgen de shack afmaken.

Ruben: Halloo mensen daar in het mooie Nederland. Wat een bijzondere ervaringen beleef ik hier weer! Wat een avontuur! Groetjes vanuit het prachtige Afrikaaa! X Ruben (En staat Febe al?!)
Marinka: Hee lieve allemaal! Het gaat hier super goed, het is hier echt prima uit te houden met al die toffe mensen en de mooie omgeving en lieve kinderen gewoon in 1 woord geweldig! Bedankt voor de lieve berichtjes, groetjes aan iedereen dikke drukkie!
Chantal: Haaii allemaal. Wow the time flies when you having fun. Erg naar mijn zin hiero. Voel me helemaal op mijn plek tussen de kinderen. Dankjulliewel voor jullie lieve berichtjes! Kusjes Chantal
Joost: We hebben een hele mooie tijd met onze prachtige club. Herinneringen die niet te vergeten zijn. Iedere dag beleven we wat anders van emoties en vreugde. Ik zelf heb iedere dag op medisch gebied wel iets te doenJ . Groetjes en drukkies van Joost.
Geerten: Hoi allemaal! Ik heb het hier erg naar mijn zin! Vandaag kinderwerk gehad, ik geniet er erg van om met de jonge kinderen te stoeien en te dollen. De tijd gaat hard hier! Hoop dat het goed met jullie gaat! GROETJES X Geerten
Esther: wat een reis, wat een groep, wat een kinderen, wat een geloof, wat een liefde! Geweldig allemaal, maar vandaag zie ik vooral armoede, mis ik even de hoop en bid ik voor deze kinderen. Bidden jullie mee? X Esther

Bloed, zweet, tranen en liefde Bloed, zweet, tranen en liefde Bloed, zweet, tranen en liefde Bloed, zweet, tranen en liefde Bloed, zweet, tranen en liefde Bloed, zweet, tranen en liefde Bloed, zweet, tranen en liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch