Swingende zondag

Swingende zondagVandaag het bezoek aan de een zwarte kerk. We worden met open armen ontvangen door een kinderkoor. 60 kinderen zingen uit volle overtuiging begeleid door twee kinderen die de maat aangeven door op de bijbel te slaan. Als de dienst begint gaan ze naar de zondagschool komen de  volwassenen binnen. De hele kerk is vol dus wij gaan tegen de muur aan staan achterin. De mensen in de kerk gaan voor ons opstaan ze vinden dat we een kerk zijn en nodigen ons uit tussen hen in te komen zitten.

We zingen we een aantal liederen. Iedereen klapt en danst op begeleiding van iemand die met zijn hand op de kussen slaat. Het is een groot feest voor God, heel mooi om te zien. De groep vind het heel bijzonder en indrukwekkend om mee te maken.


Natuurlijk zingen wij ons lied (Build Your kingdom here), iedereen zingt uit volle borst mee. We worden gefilmd en krijgen veel applaus.

Daarna de preek die gaat over FREEDOM  en PROVIDE. De dominees vertelde met volle overtuiging (met handen en voeten) hun preek. Afsluitend zingen we nog veel liedjes. In rijdans loven we God.

‘s Middags vrij heerlijk relaxen dus! We zien uit naar morgen als we weer lekker vol aan de bak mogen gaan!!

Groetjes van Milou, Debora, Lisanne, Ben en Tim

Tim: nog steeds alles cool! lathurzz
Ben: het is hier nog steeds lekker en ik heb veel zin in komende week. joe
Lisanne: Lieve Oma, Alvast gefeliciteerd met u verjaardag! Maak er een mooie dag van tot volgende week zaterdag! Het is hier nog steeds geweldig, mooie dingen meegemaakt en ontzettend veel lol en knuffels!! Kusjes Lisanne
Milou: Het is hier nog steeds geweldig! Vandaag lekker kunnen swingen met de afrikanen in de kerk! We beleven hier veel mooie momenten met elkaar. Gewoon top dus!! Veel liefs voor daar, kus. Zo super lief al die berichtjes die ik krijg, dank jullie wel!
Debora: Safari was zo kicken jongens! Er gebeuren onwijs mooie dingen met me. Voelt als familie! Denk aan jullie. Mam en pap, ik mis jullie. PS. Emiel, waar blijft je lieve berichtje?
Nick: haai, bedankt voor de berichtjes. Zo te horen hebben jullie t wel gezellig daar. Veel plezier nog. Laters ps: Ik heb een nijlpaard gespot @amber
Wendy: Lieve Loes, alvast gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Liefs Denise en mij.
Rik: Dumela, Vermaak me hier uitstekelbaars! Beleef mooie dingen en doe mooi werk! Dikke doei!

Swingende zondag Swingende zondag

Hierbij nog een aantal foto’s van de dieren die we gezien hebben.  Het was een ontzettend leuke dag.

Safari Safari Safari Safari Safari 9 Safari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch