Een dag met een gouden rand!

HeEen dag met een gouden randt is nu nacht in Afrika, ik bedoel dat het buiten zo donker is dat je denkt dat het nacht is. De sterren schitteren aan de hemel en de Witte Duif slaapt.

Vanmorgen, 4 uur in de nacht maakt de groep zich klaar voor vertrek naar Pilanusberg. Alle werkzaamheden mogen vandaag rusten om op safari te gaan! En wat een dieren zien we in zowel de bus als later in de game driver. 6 uur achter elkaar mogen we genieten van dit Afrika. Ook dit Afrika! In de Waterfal Mall ( een shopping center, nog geen 40 km van ons werkgebied) ervaren we het verschil tussen arm, heel arm en rijk, puisant rijk! Ook dit is Afrika!


Terug op de Witte Duif is er eten en sluiten we de avond op tijd af. Wat een indrukken wat een emotie en wat een energie in de groep om het verschil te mogen maken. In alle dingen die we vandaag mochten ervaren merken we dat niet alleen de ballonnen, niet alleen de popnagels, niet alleen de stenen, maar dat handen om elkaar heen ons samen bindt. De handen die we de hele week konden drukken om kinderen konden we vandaag om elkaar heen leggen!

Jezus met ontferming bewogen zag ons aan.

Baie dankie God voor deze groep en voor dit prachtige werk.

Duizenden foto’s zijn er vandaag gemaakt, niet te tellen vandaar dat we het met 1 doen.

1 met een gouden rand,

De Staf

Een dag met een gouden rand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch