De groep compleet!

De groep compleet!Donderdag op vrijdag nacht komt Brigitte ook aan op De Witte Duif, de groep is compleet! Ze wordt met een warm welkom opgewacht en Geerten gaat zelfs bijna op zijn knieën voor haar! Een warmer welkom kan haast niet!

Na het ontbijt vertrekken we met Hannes naar de bouw. Op de bouw leggen we weer flink wat stenen, het begint er nu echt op te lijken. Eindresultaat van deze week is 37 m2

Ondertussen is de shackrepair groep ook hard aan het werk. De shack ziet eruit als gatenkaas, dus er moet veel aan gebeuren. We plakken gaten dicht met teertape, gebruiken nieuwe golfplaten en we smeren met pur. Natuurlijk spelen en knuffelen we ook met de kinderen van de shack. Aan het eind van de dag kunnen de mensen in een mooi opgeknapte shack! Doel bereikt: check!


Op het kinderwerk is het weer gezellig druk! We maken maskers, dus een kleurrijke bende. Moeders schieten ons te hulp en leren ons nieuwe liedjes. ’s Middags is er weer een nieuwe groep kinderen. We bereiken een nieuwe record, 70!!! kinderen. We zijn aan het zaklopen, springtouwen en trappen een balletje. Wat een dolle pret!

’s Avonds hebben we een date met de jongeren van de blanke NG kerk. Volleyballen, twister en dansen op country muziek is waar wij ons deze avond mee bezig houden. Ontzettend leuk! We sluiten deze topdag af met ‘build your kingdom here’ onder muzikale begeleiding van Rianne en Debora, applaus! Nu sluiten wij onze ogen, want morgen gaat om 4.00 de wekker! Wij gaan op SAFARI!

Marjolein: heey lieve allemaal, wat is het leuk om al jullie berichtjes te lezen. Het is hier super leuk en ik geniet er volop van. Xx
Rianne: Hoi lieve thuisblijvers!! Wat is het hier ontzettend gaaf en wat is het heerlijk om al jullie berichtjes elke dag weer te lezen. De groep is in 1 woord geweldig!! Drukkie van mij
Daniëlle: Hoi, bedankt voor de berichtjes pap en mam en opa en oma, leuk om te lezen. Het gaat hier goed, de groep is super top en het werken met kinderen is ook bijzonder. Dikke knuffel
Bas: Groetjes Bas
Marsha: Super, die berichtjes! Zuid-Afrika blijft zelfs na een aantal keer verrassend en leuk!
Brigitte: Leuk om nu zelf mee te maken waar Marsha al die jaren enthousiast over is.

De groep compleet! De groep compleet! De groep compleet! De groep compleet! De groep compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch