Jongerengroep onderweg

Jongeren onderwegVanmorgen vroeg zijn de jongeren vanuit Barneveld vertrokken naar Schiphol. Helaas bleek niet iedereen vandaag mee te kunnen vliegen. Door administratieve problemen heeft een groep van 8 jongeren achter moeten blijven in Nederland. Zij zullen morgen alsnog naar Zuid-Afrika vliegen en zich weer bij de groep voegen.

De jongeren die vanmorgen wel hebben kunnen vertrekken zijn inmiddels veilig geland in Johannesburg en zitten nu in de bus. Over enkele uren zullen ze ontvangen worden door het gastechtpaar Wouter en Cheryl op Witte Duif Gasteplaats.

Update 08/08/2015 11:15 uur
De groep is vannacht om 02.00 uur aangekomen op de Witte Duif en de groep van 8 jongeren die met vertraging reist zit inmiddels ook in het vliegtuig.

Jongeren onderweg Jongeren onderweg

Update 08/08/2015 22:00 uur
Wendy, Marjolein, Chantal, Denise, Nick, Tim en Milou zijn inmiddels geland in Johannesburg. De rest van de groep zal ze ophalen met de bus. Het eerste dagverslag wordt morgen verwacht.

Update 09/08/2015 02:43 uur
Ze zijn binnen en liggen lekker te pitten! Dankbaar. – Jan Torn

Update 09/08/2015 23:32 uur
Helaas is het door internetproblemen in Zuid-Afrika niet mogelijk om vandaag nog een verslag te plaatsen. We werken nog even aan een oplossing. Het verslag van vandaag houdt u nog te goed..

Iedereen is binnen!

Comments are closed.

nl_NLDutch