Gezocht: jongeren!

Gezocht: Jongeren!Komende zomer gaat er weer een groep jongeren met SHIB naar Zuid-Afrika. Er zijn al diverse aanmeldingen en er is een informatieavond geweest. Maar… de groep is nog niet vol! We zoeken dus nog meer jongeren die zich willen aansluiten bij de groep en mee gaan op dit avontuur!

Ben jij iemand die wel houdt van een uitdaging, de handen uit de mouwen durft te steken en iets over heeft voor zijn / haar medemens? Dan is dit jouw reis!

Tijdens de reis ga je meehelpen om een jeugdcentrum te realiseren in de sloppenwijk Reagile. Ook ga je de sloppenwijk in om shacks op te knappen en mensen te helpen met wat voor handen ligt. Verder is een onderdeel van de reis het doen van kinderwerk. Kids die niet naar school kunnen en niets hebben een paar uur de tijd van hun leven geven. Jij kunt een verandering zijn voor veel mensen en kinderen. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en gaan we je van alles laten zien van Zuid-Afrika.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk. Stel gerust alle vragen die je hebt. Je kunt ons mailen op info@shib.nl.

Wil je je direct aanmelden? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch