Jongerenreis 2015 iets voor jou?

Jongerenreis 2015In de zomer van 2015 organiseert SHIB weer een jongerenreis naar Zuid-Afrika. Het is de bedoeling dat deze jongerengroep zal meehelpen een jeugdcentrum te realiseren in de sloppenwijk Reagile.

Een uitdagende bezigheid voor mensen die van avontuur houden. Een zinvolle invulling van een deel je zomervakantie als jij je naaste in nood wilt helpen.

Aarzel je? Wil je meer informatie? Kom dan op 14 januari a.s. naar schoolgebouw De Bron, dr. Kuyperlaan 10 te Barneveld. Op die avond zal de groepsleider van deze reis, Jan Torn, met jullie kennismaken en zijn plan voor jou op weg naar Zuid-Afrika ontvouwen. Er is die avond ook een delegatie van het bestuur aanwezig, om iets meer over de inhoud van de projecten en de kosten van de reis te vertellen. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heb je belangstelling? Aarzel niet langer, maar kom en laat je informeren. Zet 14 januari vast in je agenda! Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch