Kookworkshop op ‘t Paradijs

DKookworkshop op ‘t Paradijsonderdag 27 november gaf Jan Torn met behulp van zijn schoonzoon Maarten Schipper de eerste van een reeks kookworkshops op Boerderij ’t Paradijs. Negen dames en twee heren lieten zich op deze avond inspireren door de koks. De bedoeling van deze avond was om een mooie kerstmaaltijd van 6 gangen te bereiden met alleen maar verse biologische producten.

Ben Erkens schonk bijpassende biologische en biodynamische wijnen, hij vertelde iets over de wijnen en liet bij elke gang proeven waar je op moest letten zodat het de smaak van het gerecht versterkte.

Met de opbrengst van deze en volgende kookworkshops wordt het werk van SHIB gesteund.

De volgende workshop wordt gehouden op donderdag 29 januari, een stamppottenfestijn met bijzondere ingrediënten.

Voor meer informatie over de workshops kunt u een mailtje sturen naar anskas@boerderijparadijs.nl of bellen 0342 – 40 12 53. Van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch