Reden tot dankbaarheid

Reden tot dankbaarheidVandaag is het dankdag en er was zeker reden tot dankbaarheid! De hemel was strakblauw vanmorgen, en iedereen had er weer zin in.

De groep van shackrepair heeft voedsel en kledingpakketten uitgedeeld aan de allerarmsten. Een indrukwekkende gebeurtenis. Ze hebben ook twee shacks gerepareerd.  De ene was een gatenkaas en de andere had een doorgezakt dak. Er is een paal onder gezet en het dak en de zijkanten zijn gerepareerd met nieuwe platen. Ook hebben ze aan interieurbouw gedaan. Een keukenkastje is opgeknapt en opnieuw in elkaar gezet, en het voedselpakket is er in gezet. Weer iemand ontzettend blij gemaakt!!


De groep van kinderwerk begon in het Immanuel Hope Centre met het uitdelen van pap voor de kinderen. We hebben verschillende kinderen geholpen met het eten geven. Daarna gingen we de township in en hebben daar aan ongeveer 34 kinderen het verhaal van Noach verteld en spelletjes met hen gedaan. Daarna hebben wij hun gezichtjes en handjes gewassen en hen brood gegeven. Hierna zijn wij terug gegaan naar het IHC waar wij hebben geluncht. Na de lunch zijn we de township weer ingegaan en hebben aan andere kinderen het verhaal van Krummeltje verteld en hun gezichtjes geschminkt. Rond 14.15 uur hebben we de township verlaten. We werden bij het IHC opgehaald door Hannes en zijn toen via de bouwplaats terug gegaan naar de Witte Duif.

In de groep van de bouw is de ene helft begonnen met puinruimen. De andere helft heeft een muur op hoogte afgemetseld. Aan het eind van de morgen werd er weer een vrachtwagen vol stenen en cement geleverd zodat we na de lunch weer gezellig konden opperen. Ook werd er na de lunch weer flink gemetseld. Nu aan een ander muurtje. De lokale bouwvakkers waren ook ijverig met het leggen van een vloer. Al met al weer veel werk geleverd!! Op naar de laatste dag morgen.

Arian: Hallo lieve Janna, ik zie ernaar uit je weer in mijn armen te sluiten. Heel veel liefs voor onze kinderen en veel kusjes van opa voor Juda, Florian en Janne. Ik hoop jullie zaterdag allemaal weer te zien. Tot dan D.V.

Angelique:
Hallo lieve allemaal, (in het bijzonder Rene, Marc, Rianne en Emiel). Het eind is in zicht. Ik verlang ernaar jullie allemaal weer te zien en te voelen!! Aan de andere kant is het een dubbel gevoel om alles hier los te moeten laten! Een foto als bewijs dat ik echt gemetseld heb! Heel veel liefs en tot gauw!!

Robert: Hallo allemaal in Holland, het gaat hier allemaal voorspoedig en we naderen het einde van de tweede week. Wat we klaar wilden hebben is zo goed als klaar en hebben we veel ouderen en kinderen geprobeerd te helpen en goede voorbeelden te geven. Wat een indrukken heb ik opgedaan in deze weken, ongelofelijk, je moet het zelf ervaren en zien met eigen ogen. Einde van de week weer heerlijk naar huis met een hele grote tas met ervaringen en belevenissen mee naar huis. Tot aanstaande zaterdag, ik kijk er naar uit om Henriette en kindertjes weer te zien en op te pakken, doei xxxxx

Joke V: Alles is hier goed. Tot zaterdag in Nederland.

Janny:  Laatste loodjes nog 1 dagje werken en dan weer naar huis lieve groetjes allemaal hou van jullie dikke kus voor Sanne en Milan.

Reden tot dankbaarheid Reden tot dankbaarheid Reden tot dankbaarheid Reden tot dankbaarheid Reden tot dankbaarheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch