Aan de slag voor SHIB, iets voor jou?

Aan de slag voor SHIB, iets voor jou?Geniet je ook zo van de dagverslagen en de foto’s vanuit Zuid-Afrika? Heerlijk om te zien wat de groep daar kan doen, hoe ze aan het bouwen zijn, de kinderen blij kunnen maken, een verandering kunnen brengen in de sloppenwijken door het repareren van de shacks en het aanleggen van groentetuintjes. Het is voor de mensen daar echt een enorme verandering. Soms een verandering voor het leven. Maar ook de aandacht en liefde die ze krijgen op deze momenten zijn al van onschatbare waarde.


Word je niet ook een beetje jaloers? Ik wel hoor, altijd als er weer een groep in Zuid-Afrika is kriebelt het weer. Dan ruik ik hier bijna de geuren, komen de herinneringen extra naar boven. Dan wil ik zo weer gaan. Heb jij dat ook? Of misschien ben je juist nog nooit geweest en wil je het ook een keer ervaren! Dat kan hoor, misschien is een reis in 2015 wel iets voor jou?

Naast gaan kan je nog meer doen voor Zuid-Afrika. Wat je kunt doen? Ik zet het voor je op een rij:

Bidden
Bidden is echt belangrijk. Zuid-Afrika is een prachtig land, maar ook een land met veel problemen. Politiek gezien is het niet altijd rustig, er is nog steeds een groot verschil tussen blank en zwart, de armoede is heftig. Bid voor de overheid van Zuid-Afrika, voor mensen die in armoede leven, voor de kinderen die de toekomst zijn, maar voor wie de toekomst soms zo onzeker is, en voor mensen die een verschil willen maken in het land door er te helpen.

Geven
Zonder geld kunnen we weinig in Zuid-Afrika. Natuurlijk zijn de mensen die gaan enorm belangrijk, want zonder hen beginnen we ook niets. Maar er is ook geld nodig. Om (bouw)materialen te bekostigen, om het logeeradres te betalen, etc. Voor een reis zoeken de deelnemers zelf hun sponsors bij elkaar, maar ook buiten de reizen om zijn er noden. Wil je eens nadenken over of je donateur wilt worden? Klik hier voor meer informatie.

Donateurs zoeken
We zijn al een tijdje op zoek naar iemand die actief aan de slag wil om SHIB te helpen donateurs te zoeken. Donateurs, dat kunnen particulieren en / of bedrijven zijn. Dus als jij denkt dat je nog wel een uurtje over hebt af en toe, communicatief goed vaardig bent en het leuk lijkt om een steentje bij te dragen aan het werk in Zuid-Afrika, stuur ons dan een mail. Mail ons vooral ook als je eerst meer informatie wilt, dat geven we graag. info@shib.nl

Hartelijke groet vanuit het bestuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch