Ontvangt Hem met blijdschap

Ontvangt Hem met blijdschapVanochtend mochten we uitslapen tot half 8…!!! Wat een weelde! Jammer dat onze biologische klok nog wel op half 6 stond… 😉 Vandaar dat er al vroeg veel mensen rondliepen om de Witte Duif.


Na de GMG en het ontbijt vertrokken we richting Reagile om daar naar de ‘zwarte’ kerk te gaan. We werden heel hartelijk ontvangen met gezang van de kinderen van de zondagsschool. Na een welkomstwoord van de dominee werden we gemixt door de hele kerk heen, zodat blank en zwart door elkaar zaten. De kinderen van de zondagsschool zongen prachtige liederen voor ons voordat ze uit de kerk gingen. Hierna mocht het zangkoor ook een optreden geven. Wat een volume en stemmen, prachtig! Hierna mochten wij de gemeente toezingen. We zongen de longen uit ons lijf.  De preek ging over Lucas 8:24-40, alle tekst werd voorgelezen in het Engels en Setswana. Dit gaat over de bezetene van Gadara, Jezus jaagt de kwade geesten weg uit deze bezetene. Hierna wordt hij weggestuurd maar in Galilea wordt hij met open armen ontvangen. Wij moeten ons overgeven aan God en hem opwachten met open armen. Na de preek was er de collecte, al dansend mochten wij samen met de gemeente onze gaven geven.

Na bijna 3 uur zingen, klappen, springen, dansen en bidden waren we nog net op tijd terug op De Witte Duif voor een lunch die al klaar stond. De middag hebben we gebruikte om te zonnen, wandelen, lezen en andere ontspanning. Om 17.00 uur hadden we een Sing-Inn die moeilijk af te sluiten was, we zongen door tot het bijna donker werd. Daarna lekker gegeten en nu zit iedereen weer lekker alle dagboeken bij te werken, te poolen, te kletsen enz. Morgen weer bouwen met frisse moed! Ook het shackrepair en kinderwerk begint weer! We hebben er zin in!

Wim: Lieve Janny, Henrik en Emmely, Annemaret en Jan, Jos en Gerina, Sylvester. Het gaat heel goed met mij. We doen mooie en dankbare dingen met een heel fijne groep. Vandaag, zondag, even niet, maar morgen weer vol aan de bak om mensen blij te maken. Henrik, sterkte met de zaak. Jos, hou nog even vol in Tsjechie. Sylvester, top dat je weer gewonnen hebt! Nog een weekje volhouden hoor. Groetjes Pa

Henk: Lieve Annie en kinderen en kleinkinderen, we maken heel bijzondere dingen mee. Emma, gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Verder, familie en kennissen bedankt voor jullie felicitaties. Groeten Henk

Bas: We hebben een hele mooie week achter de rug. We hebben veel gedaan en ook heel veel meegemaakt. Ik heb zelfs voor het eerst gemetseld, en de muur staat nog, denk ik… We hopen deze week nog een hoop werk te kunnen verzetten. Groetjes Bas

Hennie: Hallo allemaal, het gaat goed met ons. Het is super mooi om dit te doen als je ziet hoe dankbaar deze mensen zijn voor alles wat je doet. Nog een weekje en dan zijn we alweer thuis. Micha en Katie, gefeliciteerd met jullie zwemdiploma, we zijn trots op jullie. Voor iedereen een dikke kus en kruup! En broer Wim, sterkte morgen! Groetjes Hennie

Alie: Het laatste berichtje alweer…! Het was een enerverende week. Mooie dingen, moeilijke dingen, emotionele dingen. Geweldig om hier weer te zijn. Hill en Herman, alvast een goede reis. Een kus en een dikke knuffel voor Evy, Silke, Danny en Pepijn ook van opa! Mille Joppe Jouk bedankt voor jullie berichtjes. Groetjes (omie) Alie

Joke: Lieve familie, vrienden, bedankt voor al jullie berichtjes, super gaaf om ze elke avond te lezen, dat doet echt goed! Arjan, Sem en Joy, nog een paar nachtjes, dan zien we elkaar weer! Zet m op lieverds, succes op school morgen Sem, en Joy, geniet van het spelen bij opaloe en omaloe morgen! Jullie zijn kanjers! Arjan, je bent een held! Love you!!!

Ontvangt Hem met blijdschap Ontvangt Hem met blijdschap Ontvangt Hem met blijdschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch